Jorge Javier Vázquez parla de la pressió estètica i de les audiències: "Una esclavitud tremenda"

Jorge Javier Vázquez al "Deluxe" (Tele 5)

El presentador de "Sálvame" aconsella anar al psicòleg per poder assumir el pas del temps: "És més important que anar al gimnàs"

Fa gairebé 15 anys que Jorge Javier Vázquez presenta Sálvame a Tele 5. Aquest dijous el presentador de Badalona va parlar sobre la pressió de les audiències i com porta els canvis físis a la seva secció a La tarda de Catalunya Ràdio. "No pots abaixar la guàrdia. És molt dur. Als 52 anys tornar a sentir nervis pels resultats del programa", va explicar.

Ara competeix de 19 a 20h amb el nou programa de Sonsoles Onega a Antena 3, Y ahora Sonsoles. "La lluita cada vegada és més complicada. Sonsoles es dispara els últims deu minuts perquè la gent canvia per veure 'Pasapalabra'. És tremendo."

"Hem viscut molts anys esclafant a l'adversari. Fèiem programes que aconseguien un 18% de quota sense esforç. Ara és impensable", va afegir. Tot i això, va reconèixer que "quan rebo les dates cada matí i són dolentes, m'amarga els primers minuts del matí."

Jorge Javier Vázquez en cadira de rodes al Perú

Pressiò estètica: "És molt complicat"

Pel que fa a la pressió estètica, Vázquez reconeix que no ho porta gens bé. "Jo em cuido i em faig tractaments, però quan et veus en antena i veus un mal gest o el coll que et delata l'edat, és complicat." "Si has dormit malament, t'ho veus a la càmera", va apuntar. Veure's cada dia el fa ser conscient del pas del temps i del procés d'envelliment:"Ho visc com una esclavitud tremenda. Detesto veure'm a la televisió, em fa molta vergonya. És un mitjà molt invasiu".

El de Badalona que ha tingut un any complicat amb un mal d'altura al Perú i un edema pulmonar, va explicar que ha tingut conseqüències al seu aspecte. "M'en vaig anar de vacances i he tornat m'han caigut com 15 anys a sobre i veure-ho és molt difícil. Que això no t'afecti al teu estat anímic és complicat."

Per al de Tele 5, la solució passa per "anar al psicòleg un cop a la setmana, sino és absolutament inaguantable". "És més important que anar al gimnàs", va afegir.

ETIQUETES:

Deixa un comentari