COMPAREIXENÇA Jaume Roures acusa a la direcció de TV3 d'imposar-li a Pilar Rahola com a tertuliana

Jaume Roures al Parlament

El president de Mediapro ha comparegut al Parlament i ha aprofitat per criticar a Ricard Ustrell: "Fa cinc punts menys que el 'FAQS'"

Jaume Roures, president de Mediapro, ha comparegut aquest divendres a la comissió de control de la Corporació de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per donar explicacions pel cas Triacom. Però més enllà d'aquest afer, Roures ha parlat de la contractació del FAQS de TV3 que ha definit com "un programa heredat d'El Terrat". I és que la productora d'Andreu Buenafuente es va integrar a Mediapro mentre aquest produïa el programa de Cristina Puig.

Tot i això, Roures no s'ha estat de llançar aquest dard contra el Col·lapse de Ricard Ustrell: "El substitut del FAQS té 5 punts menys de share". També ha parlat del sou de la periodista Pilar Rahola. "Jo no tindria problema en explicar què cobrava la senyora Rahola pel programa FAQS, era d'una altra productora. Però com que no m'agradaria que demà els titulars siguin quin era el sou de la Rahola, ja li enviaré la setmana vinent quin era el seu sou aproximat al president".

"No m'ha agradat mai el seu paper, no només al FAQS, sinó en altres programes", ha afegit sobre la tertuliana que ara col·labora a 8tv.

Polèmica amb Pilar Rahola

El productor també ha parlat del fallit magazín Tarda oberta, que va estar presentat per Vador Lladó i Ruth Jiménez i que només va durar cinc mesos en antena (del setembre del 2017 al gener del 2018). "Nosaltres fèiem un programa que es deia Tarda Oberta on se'ns va proposar per part de la direcció de TV3 d'incloure la senyora Rahola, cosa que vam rebutjar perquè no ens semblava de cap utilitat", ha dit Roures.

ETIQUETES:

Deixa un comentari