COMPANYS DE FEINA Espartac Peran emociona a Helena Garcia Melero amb el seu relat sobre la mort: "Vaig quedar glaçada"

Espartac Peran amb Helena Garcia Melero a TV3

El presentador de TV3 ha anat al plató del "Tot es mou" per parlar del seu llibre "Tres desitjos abans de morir"

Espartac Peran és un dels presentadors més estimats de TV3. Va ser el conductor del Trànsit, va presentar el concurs Bocamoll i va fer les tardes durant 8 anys al programa Divendres al costat de Xavi Coral i Helena Garcia Melero. Actualment dirigeix amb gran èxit l'Atrapa'm si pots, el concurs dels vespres dels caps de setmana presentat per Llucià Ferrer.

Ara, acaba de publicar el llibre Tres desitjos abans de morir. Es tracta d'un relat íntim sobre la mort i el dol per la mort dels seus pares i del seu germà gran, que va morir amb només 9 anys i no el va poder conèixer. Aquest dilluns, Peran ha anat al plató del Tot es mou de la Melero amb qui va coincidir a les tardes de TV3 entre els anys 2015 i 2017.

"Parlar de la mort hauria de ser una cosa ben normal", ha començat dient Peran. "Comences el llibre parlant d'uns temes que soprenen. Mira aquest és el nínxol 301", ha dit Melero que ha sorprès al presentador amb unes imatges molt personals. "Òstres! Heu anat al cementiri familiar! No sabia que hi havien aquests imatges", ha respot Peran.

Espartac Peran al "Tot es mou"

El cementiri és un lloc familiar per al presentador de TV3. I és que l'Espartac va perdre al seu germà, Eliseu quan aquest tenia 9 anys i ell encara no havia nascut. "Jo veia als meus pares tristos el dia de Sant Joan que és quan va néixer. I el 15 d'agost tornaven a plorar perquè era el dia en què va caure i va morir", ha explicat.

"Veia que els meus pares feien petons a les fotos del meu germà quan anàven a dormir. Anant al cementiri a posar flors…", ha relatat. "Hem tapat tant la mort que els cementiris ens fan por. I això hauria de ser normal. Hem de poder portar els nens, no passa res. A vegades fa més por un carrer de qualsevol ciutat del país", ha afegit l'Espartac.

Melero i Peran a TV3

"Estic emocionada, no en sabia res"

Abans d'acabar la conversa, Melero ha compartit amb els espectadors la seva emoció amb el llibre de l'Espartac. "El teu llibre és molt interessant. Estic emocionada. Quan el vaig acabar de llegir et vaig trucar. Feia quatre mesos que havíem coincidit en una nit de copes i quan em vas dir que feies un llibre sobre la mort em vaig quedar glaçada."

"Vaig tenir la sensació com amiga teva, que molts dels que pensàvem que érem a prop teu, en realitat estàvem molt lluny. No ho has compartit", ha explicat Melero. "Vols dir que no hem d'anar a fer un cafè tu i jo?", ha respost Peran. "Home! I tant! A viure a tope!", ha rematat la presentadora.

ETIQUETES:

Deixa un comentari