FALS CUINER El concursant impostor de "Joc de cartes" reconeix a TV3 que "no pot sortir al carrer"

Melero entrevista al concursant de "Joc de cartes"

Sergi Cobaleda, de restaurant Masia Can Sidro va ser el gran protagonista del primer episodi del concurs de Marc Ribas

Segueix el rebombori a TV3 arran del darrer episodi de Joc de Cartes que va buscar al Millor xef jove del Vallès Occidental i va tenir a un clar protagonista: el Sergi Cobaleda, de la Masia Can Sidro. El jove de 32 anys es va presentar com a cuiner sense formació que "cuina super bé" i no va dubtar a ser el més crític amb la resta de concursants. Però al primer restaurant el xef Marc Ribas ja va ensumar que alguna cosa no anava bé.

El concursant va quedar en evidència quan va demanar el seu plat. "Jo faré el ceviche amb llet de tigre. D'on porteu el tigre?", va començar preguntant. "Tu saps que és la llet de tigre? No en tens ni idea oi?". "No, no cuino coses exòtiques, no crec que tinguin aquí un tigre", va respondre davant la incredulitat dels seus companys. 

Aquest divendres Marc Ribas ha explicat a RAC1 com va viure l'espisodi: "Vaig anar a dir-li a la directora que aquest noi no era cuiner i ella em va dir que no podia ser".

Però el moment més delicat va ser quan els concursants van anar al restaurant del Sergi. El Víctor, un dels seus rivals era intolerant a la lactosa i a la vedella però li van servir el magret amb salsa feta d'ossos de vedella. Un fet que gairebé provoca una intoxicació alimentària.

Aquest divendres el concursant impostor també ha intervingut al Tot es mou d'Helena Garcia Melero. "Jo no cuino, va ser tot un joc. Jo anava a un reality". Tu ets un infiltrat al programa?", li ha preguntat Melero. "Els vaig enganyar a tots i gairebé guanyo als xefs que tenien experiència sense ser cuiner. "Estic flipant!", ha exclamat la de TV3. Ribas ha respost a RAC1 que "fins que no vam començar a gravar no ho vam veure."

"Sé actuar bastant bé i fins al final no se'n van adonar. Jo només faig bodes, però no cuino", ha afegit el Sergi que ha explicat que no pot sortir al carrer. "Tothom em vol preguntar. Ningú s'enrecorda de qui ha guanyat, però en canvi, de mi sí i això és l'important"

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Carles

    El Victor no era intolerant a la lactosa. Era intolerant a la proteïna de la llet.

Deixa un comentari