BRUTAL Així va anar el "Joc de cartes" als mercats de Barcelona: Pa industrial i botifarra processada

Marc Ribas a "Joc de cartes"

El segon programa de Marc Ribas va ser l'espai més vist del dia amb 472.000 espectadors i un magnífic 23,2% de quota

Nou programa del Joc de cartes de Marc Ribas als mercats de la ciutat de Barcelona per trobar-hi el millor restaurant de cuina catalana. Fins a 472.000 espectadors i un 23,2% van veure el segon episodi de la temporada, que va ser l'espai més vist del dia a Catalunya, superant al TN Vespre i al partit del Barça a la Champions (11,2%).

Per començar, els concursants van anar al bar La Mànega, al mercat del Clot on l'Esteve Vallribera és conegut al barri pels seus esmorzars. "Hi han coses que he vist a la nevera que no m'han agaradat. Hi havia coses sense tapar i sense etiquetar", van dir en inspeccionar la cuina.

A l'hora de provar les seves famoses truites, la cosa tampoc no van acabar de convèncer. "Les carxofes són de llauna". Una consideració que va indignar a l'Esteve: "Aquí tot és fresc i natural. Aquí de llauna només tinc les coca-coles".

Un dels concursants, en Sergi va ser el gran protagonista de la nit amb moments molt divertits. En aquest primer restaurant va dir que la carn de vedella era xai i els seus companys li van dir si no havia begut massa. "De veritat? Entre la truita i el xai m'han trencat per la meitat. Estic flipant", va respondre indignat el propietari. A l'hora de descobrir el preu, en Sergi va tornar a sorprendre als seus rivals, quan va treure una llibreta per fer els seus càlculs.

Al mercat dels Encants, on, tot i no haver-hi parades de menjar, hi ha l'Stop&Mos, des d'on la irlandesa Jacqueline Dunfoy prepara els plats del dia. Si al primer restaurant la polèmica va ser amb la carxofa de pot, en aquest cas va ser la salsa brava comprada. "És comprada però és d'un cuiner molt bo", va reconèixer la Jacqueline.

El Sergi també va criticar el seu plat. "La botifarra no és fresca, és processada". Però la Jackie va mentenir que era ecològica i de molt bona qualitat. "Al·lucino".

El tercer àpat va ser al barri del Guinardó, on la Carolina Casas, hi té La Parada. Només entrar-hi, l'Esteve ja hi va trobar pols i uns entrepans preparats que el van ingidnar. "El pa és industrial".

L'Esteve també va criticar la seva escudella. "És de menú, la que faig jo, és més consistent".

L'últim restaurador que van visitar va ser al Mercat de Sant Antoni d'en Sergi Larregola, un veterà de la restauració i propietari del Casa Blanca. "És molt naco. Això no és un bar de mercat, és un restaurant. Està en una altra lliga", van dir els seus rivals en veure l'espai.

Però no només va impressionar l'espai, el menjar va deixar sense paraules a la resta de concursants. "Molt bo", va ser el comentari més repetit.

Les notes i la confrontació final

A la taula de confrontació, la Carolina va estar gens a favor de les seves notes, sobretot la del preu. "Només amb el vi i els primers ja és el preu que ens vas donar. Segur que en lloc de sis mandonguilles en posa quatre quan no hi som nosaltres", va dir l'Esteve.

La classificació provisional va deixar al Casa Blanca en primer lloc i La Parada i La Mànega empatats a l'últim lloc.

El vot del Marc no va modificar al guanyador, el Casa Blanca d'en Sergi que també es va enduar el plat estrella.

ETIQUETES:

Deixa un comentari