FI DEL TRACTAMENT Així ha estat el retorn d'Ana Rosa Quintana a Tele 5 després de 342 dies: "És un miracle"

Ana Rosa Quintana a Telecinco

La presentadora de "El programa de Ana Rosa" ha estat gairebé un any de baixa per tractar-se un càncer de pit

Ana Rosa Quintana ha tornat aquest dilluns a Tele 5 després de 342 dies apartada de les càmeres per tractar-se el càncer de pit que pateix. La presentadora havia estat absent a El programa de Ana Rosa des que el passat 21 de novembre va anunciar la seva baixa per malaltia que feliçment ha pogut superar. "Els vaig dir que ens veuríem aviat. A mi se m'ha fet molt llarg, però ja soc aquí", ha començat dient.

"Tinc un deute etern amb aquest immens afecte que m'ha arribat de tots vostès, des dels meus companys i persones que no conec que m'han fet arribar les seves oracions, fins al Papa que m'ha enviat un rosari beneït!", ha afegit la presentadora.

"No s'imaginen la quantitat d'afecte que he rebut del carrer. Sobretot a casa, del meu marit, els meus fills, els meus amics. Sense les meves amigues, tot hauria estat molt més dur. En aquest moment hi ha moltíssima gent passant pel mateix. No penso guardar-me res, així que al llarg del matí intentaré explicar tot el que vostès vulguin saber sobre aquest any", ha seguit dient.

Després d'aquestes primeres paraules, Ana Rosa ha fet el seu clàssic repàs a l'actualitat: "El cuquet del periodisme no m'ha abandonat, tot i que he hagut de seguir l'actualitat des del sofà de casa meva. He estat testimoni des de la distància de com esclatava una terrible guerra a Europa; del rècord de pujada de la llum, el gas, la gasolina; com dimitia el cap de l'oposició; del hackeig dels mòbils del Govern; la ruptura amb Algèria o la mort d'Elisabet II. I avui torno i em trobo amb la crisi d'un dels tres pilars de l'estat: el poder judicial".

"I ara, molt seriosament, miracle és que jo avui estigui aquí. Benvinguts", ha acabat dient abans de saludar al seu company Joaquín Prat. "Sembla que va ser ahir quan vas marxar", li ha dit ell. "Em veig en aquestes imatges morena i no em reconec. Bé, no em reconec ara", li respost ella visiblement nerviosa. Aquest ha estat el moment:

Ana Rosa i Joaquín Prat

Malgrat el retorn a la televisió, Ana Rosa ha avisat que encara bo està curada del tot. "Haig de dir que jo soc aquí perquè he acabat el tractament, però això segueix. Jo no podré dir que estic curada fins d'aquí a 5 o 7 anys. Cal deixar-ho molt clar perquè hi ha moltes persones passant pel mateix, i això no és d'un dia per a un altre".

ETIQUETES:

Deixa un comentari