CANVI FALLIT Tele 5 suprimeix el programa de Frank Blanco i recupera a Emma García per al cap de setmana

Emma García a "Viva la vida" (Tele 5)

La cadena suprimeix "Ya es Verano" i recupera a la presentadora de "Viva la Vida" després d'haver-la fet fora fa només dos mesos

Tele 5 ha decidit recuperar a Emma García per a les tardes del cap de setmana després d'haver-la fet fora fa només dos mesos. La cadena privada va cancel·lar el passat mes de juliol el programa Viva la vida, l'espai que la periodista havia conduit durant quatre anys. Al seu lloc va situar a Frank Blanco al capdavant de Ya es Verano, tot i que els resultats d'audiència no l'han acompanyat i els responsables de la cadena han fet marxa enrere.

Segons ha pogut saber elmondelatele.cat, el darrer Ya es verano s'emetrà el diumenge 25 de setembre. Tot i que encara es desconeix quin serà el nom del nou programa, tot apunta a que l'espai es podria dir Ya es Fin de Semana, després que Mediaset l'hagi registrat a l'Oficina de Patents. Qui sí que seguirà serà la productora d'Ana Rosa Quintana, Unicorn Content, que s'encarregarà del nou projecte, tot i que també era la responsable del fallit Ya es Verano.

El nou magazín d'Emma García tindrà força similituds amb els seus predecessors. Segons la nota enviada per Mediaset, "l'actualitat, la crònica social, l'entreteniment i la força del directe constituiran l'essència d'aquest nou format", que comptarà amb entrevistes i convidats destacats del món del cor i un nodrit equip de col·laboradors.

Emma García a "Viva la vida" (Tele 5)

El futur de Frank Blanco

Un dels principals damnificats serà el presentador d'El Circ de 8tv, Frank Blanco. El de Mollet que ha començat la nova temporada a la cadena catalana més tard, al voltant de les 23.15h i amb menys audiència, es quedarà sense el coixí de Tele 5. De fet, Blanco ja va se'n podia anar fent a la idea quan al mes d'agost, li van retallar la seva secció dedicada als vídeos virals en detriment dels temes del cor .

ETIQUETES:

Deixa un comentari