Sorpresa a Tele 5: Carlota Corredera torna amb "Quién es mi padre?"

Carlota Corredera

Després de sis mesos fora de la televisió, la presentadora gallega torna amb un nou format per al qual també havia sonat Emma García

Misteri resolt. Carlota Corredera tornarà a Tele 5. La presentadora gallega es posarà al capdavant de Quién es mi padre?, un nou programa de La fábrica de la tele (Sálvame, Socialité) que s'estrenarà en les properes setmanes. L'anunci arriba poques hores després que la cadena emetés el programa especial sobre la segona part de la docusèrie de Rocío Carrasco, En el nombre de Rocío amb Sandra Barneda. Un recanvi de conuctores que va generar crítiques de molts espectadors.

Corredera va abandonar Sálvame ja fa sis mesos i no havia reaparegut en cap programa de la cadena, després d'haver liderat la primera part de la polèmica docusèrie. Una absència que havia causat tota mena d'especulacions i que no auguraven un futur gaire esperançador per a la gallega. De fet, totes les apostes situaven a Emma García, com a la possible presentadora del nou format, després de la cancel·lació del Viva la vida.

Així és Quién es mi padre?

A banda d'anunciar que Corredera es farà càrrec de l'espai, Tele 5 també ha donat detalls sobre el nou programa. Quién es mi padre? abordarà les històries de diverses persones l'existència de les quals és fruit de relacions extramatrimonials d'homes molt coneguts que no han reconegut la seva paternitat. És a dir, de fills il·legítims de famosos.

"Aquestes persones estan segures de qui és el seu pare, tenen proves i respostes, però també moltes preguntes i un tortuós camí recorregut des de la seva infància. Què suposa veure constantment al teu pare als mitjans sense que t'hagi reconegut com a fill? Com és sentir que el teu pare t'ignora i no t'estima? Com s'afronta el judici de l'opinió pública quan et qualifiquen d'interessat i oportunista?", es pregunta Mediaset sobre el nou espai.

Al llarg de cada programa i amb l'ajuda de reportatges, recerques i el testimoni d'experts, familiars, amics, i del propi protagonista i de les seves mares, també víctimes d'aquestes insòlites circumstàncies, Quién es mi padre? anirà desgranant les històries d'aquestes persones i el complicat procés de demandes, proves d'ADN i demandes al qual s'enfronten per a aconseguir el reconeixement patern i els drets que comporta.

ETIQUETES:

Deixa un comentari