Risto Mejide reapareix a Cuatro i deixa entreveure que Laura Escanes li podria haver estat infidel

Risto Mejide aquest dilluns a "Todo es mentira"

El presentador català ha començat "Todo es mentira" enviant un missatge a Tamara Falcó: "M'identifico amb tu"

Risto Mejide i Laura Escanes van anunciar aquest diumenge a la tarda que se separen després de set anys de relació. Ho van fer a través de les seves xarxes socials, on es van dedicar unes boniques paraules de comiat. "Gràcies, Laura, per aquests set anys, tres mesos i vint-i-quatre dies. No han estat perfectes, i encara així, o igual per això, segurament han estat els millors de la meva vida", va dir Mejide a Instagram.

la separaicó de la popular parella va coincidir amb una altra ruptura sonada a partir del comunicat que va emetre Íñigo Onieva. L'actual parella de Tamara Falcó va ser enxampat petonejant-se amb una altra noia i aquest va respondre reconeixent els fets: "En els vídeos difosos apareixo en una actitud inacceptable, de la qual estic absolutament penedit i destrossat. Demano disculpes per no haver estat honest i demano perdó a Tamara i a la seva família públicament".

En plena onada de reaccions, Risto Mejide ha reparegut al seu programa de Cuatro Todo es mentira, amb un missatge que ha deixat encara més incògnites després que s'hagi comparat a Tamara Falcó. "Companyes, amics, no sabeu les ganes que tenia del programa d'avui, de veritat", ha començat dient.

"Benvinguts a tots, especialment a l'altra persona amb la qual m'identifico molt en aquests moments bàsicament perquè és millor que no entri en aquests moments en les xarxes socials durant els pròxims 20 anys. Tamara Falcó, un petó des d'aquí", ha afegit entre somriures.

Una possible infidelitat?

A TV3, el Planta baixa d'Agnès Marquès també ha començat parlant de les dues ruptures sonades del cap de setmana amb la periodista Lorena Vázquez que ha revelat que podria ser a causa d'una infidelitat d'Escanes. "La ruptura podria ser que hagi estat a causa d'una possible tercera persona per part d'ella", ha explicat Vázquez. "Existeix aquesta possibilitat. Estic recollint informació", ha afegit.

"Què vol dir que Risto se senti identificat amb Tamara Falcó que també s'acaba de separar per una infidelitat de la seva parella?", s'ha preguntat Vázquez.

La periodista del cor també ha fet referència a l'actitud decaiguda de Mejide: "Està ferit i trist. Però és que si analitzes els dos missatges al Risto se'l veu molt més enfonsat que a ella. Que hagi començat el programa d'aquesta tarda d'aquesta manera. Tot fa pensar que hauria estat ella qui hauria pres la decisió o que ella hagués fet alguna cosa…".

ETIQUETES:

Deixa un comentari