You are currently viewing <span>RETORN</span> Mònica López tornarà a fer el temps després d'un any apartada a TVE
Mònica López (RTVE)

RETORN Mònica López tornarà a fer el temps després d'un any apartada a TVE

L'ex de TV3 havia estat cessada com a presentadora de "La Hora de La 1" i ara recupera el seu lloc

Al juliol del 2021, TVE va decidir prescindir de Mònica Lòpez com a directora i presentadora del magazín matinal La Hora de la 1. La nova direcció de la cadena pública espanyola va acomiadar-la a ella i a Jesús Cintora i el seu Las cosas claras més per motius polítics que de resultats. Els seus espais feien unes audiències molt dignes tot i la dura competència.

L'exmeteoròloga de TV3, va ser rellevada per Marc Sala i Silvia Intxaurrondo i va deixar d'aparèixer a la pantalla. "M'emporto un any absolutament meravellós, que he gaudit quasi cada minut. I als quasi, "punyalades", va escriure López en fer-se efectiu el seu relleu. Tot i això, va seguir formant part del Departament d'Informatius.

Ara un any després, TVE ha decidit recuperar-la al Telediario al capdavant de l'espai del temps, segons ha avançat Bluper. Això sí, López tindrà menys estona per fer les seves prediccions i és que la direcció ha decidit reduir la secció dedicada a la méteo a uns 5-6 minuts.

La idea és que Mónica López també torni a ser la responsable de l'àrea de meteorologia dos anys després del seu salt com a presentadora dels matins de La 1. Cal recordar que la catalana ja havia estat cap de la secció durant 11 anys, després de la seva marxa de TV3 l'any 2008. La seva última aparició a la cadena catalana va ser a Els matins amb Josep Cuní.

L'aposta pel retorn de Mónica López s'enquadra en els canvis que està duent a terme Josep Vilar després del seu nomenament com a director de continguts informatius el mes de juny passat després de la dimissió d'Esteve Crespo. Ben tornada Mònica!

Deixa un comentari