You are currently viewing <span>APLAUDIDA </span> Lídia Heredia s'estrena com a corresponsal als EUA: "Una connexió impecable"
Lídia Heredia al "Tn Vespre"

APLAUDIDA Lídia Heredia s'estrena com a corresponsal als EUA: "Una connexió impecable"

L'expresentadora d'"Els matins" va fer el seu primer directe des de Nova York al "TN Vespre" que va exhibir múscul internacional

Els telenotícies de TV3 són cada dia els espais més vistos amb unes xifres d'audiència pròpies d'una altra època. Aquest dimarts la cadena pública va demostrar per què és líder exhibint múscul amb múltiples connexions amb diversos dels seus corresponsals i enviats especials pel món.

Una d'elles va ser amb l'estrena de Lídia Heredia des de Nova York. Però no va ser l'única. Manel Alías va connectar des del Donbas, Toni Cruanyes s'ha desplaçat a Kíiv on aquest dimecres presentarà el TN Vespre des de la capital ucraniana i Yasmin Córdoba és a Txad (Àfrica) per explicar les conseqüències del desabastiment de cereals ucraïnesos en aquest país africà.

Toni Cruanyes a Kíiv

A tots ells s'hi sumen des d'Ucraïna un equip liderat per Lluís Caelles, que s'aproximarà a la zona on ara hi ha el front de guerra i a Moscou s'estrenarà el nou corresponsal Noel Rodríguez.

Però un dels moments més esperats va ser la primera connexió de Lídia Heredia des dels Estats Units, després d'anys presentant Els Matins. Va ser aquest dimarts al TN de Carles Costa. "Saludem a la nova corresponal de TV3 als Estats Units, Lídia Heredia", va dir el presentador.

Heredia va fer una connexió llarga de 3 minuts i amb absoluta professionalitat. "Gràcies Lídia, i molta sort en aquesta etapa de corresponsal", va dir-li Costa. Ella, prudent, es va limitar a dir "gràcies". Unes hores després el presentador del TN l'ha volgut felicitar. "Ahir la vaig saludar, per primer cop, com a nova corresponsal de TV3 als EUA. Una connexió impecable. Però adverteixo: encara no l'heu descobert com a reportera. Pronostico cròniques memorables".

Alguns dels seus companys de TV3 van aplaudir l'estrena de la presentadora. "Magnífica estrena de la gran Lídia Heredia", va dir Carles Prats. Aquest dimecres tindrem una nova ocasió per veure a la Lídia que serà a Nova York per informar de la reunió general de l'Assemblea de les Nacions Unides.

Deixa un comentari