You are currently viewing <span>NOVETATS</span> "Joc de Cartes" tornarà a l'octubre amb nova imatge i noves categories
Marc Ribas

NOVETATS "Joc de Cartes" tornarà a l'octubre amb nova imatge i noves categories

A partir del dimecres 19 d'octubre arrencarà la sisena temporada amb una imatge completament renovada i amb "el plat estrella"

Marc Ribas tornarà ben aviat a TV3 amb nous programes de Joc de cartes. Serà a partir del dimecres 19 d'octubre, quan s'haurà acabat el Quanta guerra! d'Eloi Vila. La cinquena temporada va seguir com a líder destacat d'audiència amb una mitjana de 343.000 espectadors, un 17,6% de quota.

La sisena temporada arribarà amb moltes novetats, Entre d'altres un canvi d'imatge total i noves categories. El programa renova completament la imatge gràfica: logotip, tipografia, icones i color. Serà el Joc de cartes de sempre, però amb una imatge adaptada al 2022. 

Nova imatge de "Joc de cartes"

El "plat estrella"

Una altra de les novetats d'aquesta temporada serà el "Plat estrella" que Marc Ribas triarà en cada programa. De tots els plats que es tastin a cada capítol, en Marc escollirà el seu preferit, aquell plat que cuidi més l'equilibri entre tots els ingredients, que identifiqui el territori i que es pugui replicar més fàcilment. El restaurant que l'hagi elaborat s'endurà 0,5 punts més a la nota final. Aquest guardó pot alterar encara més la classificació final i, per què no, convertir en guanyador el restaurant que l'hagi cuinat.  

A banda d'uns concursants més atrevits i divertits que mai, el programa viatjarà per primera vegada fins a Madrid per buscar "El millor restaurant de cuina catalana de Madrid", per buscar una tradició tan catalana com la de menjar calçots

També mirarà de trobar les millors postres de Barcelona, i passarà per Badalona, l'Empordà, el Montseny, el Priorat, el Maresme, Girona i Lleida, entre d'altres. Aquesta sisena edició tindrà 13 capítols i un programa resum, en què es visitaran 52 restaurants. Calçots i peus de porc, arrossos, mandonguilles amb sípia, pop, entrecots i fins a 624 plats diferents que passaran per les mans de Marc Ribas. 

Deixa un comentari