REFLEXIU Espartac Peran parla de la mort i la televisió: "No pots dir que estàs trist"

Espartac Peran

El presentador acaba de publicar el llibre "Tres desitjos abans de morir", on explica com va viure la pèrdua prematura d'un germà

Espartac Peran és un dels presentadors més estimats de TV3. Va ser el conductor del Trànsit, va presentar el concurs Bocamoll, va fer les tardes durant 8 anys al programa Divendres al costat de Xavi Coral. Des de ja fa uns anys, dirigeix amb èxit l'Atrapa'm si pots, el concurs dels vespres dels caps de setmana presentat per Llucià Ferrer.

Ara, acaba de publicar un llibre Tres desitjos abans de morir. Es tracta d'un relat íntim sobre la mort i el dol per la mort dels seus pares i del seu germà gran, que va morir amb només 9 anys i no el va poder conèixer. Aquest dijous, Peran va ser entrevistat al Planta baixa d'Agnès Marquès. "Els dols es passen però la pensa sempre es queda", va explicar el periodista. "No vull que tot això soni com un drama. Jo em faig fort amb tot això", va apuntar Peran.

Aquest dissabte el presentador ha passat pels micròfons d'El Suplement de Roger Escapa. Peran ha parlat sobre com gestiona la mort amb els seus fills, l'Adrià de 4 anys i la Clàudia de 7. "Els hi parlo de la mort i els porto al cementiri perquè així ho normalitzen".

El de TV3 va perdre als seus pares amb només quatre mesos de diferència i no es va agafar ni un sol dia de festa a la feina. "Quan deixava de treballar, plorava. En aquell moment no tenia fills i sentia que m'havien abandonat. Si se't mor un fill et donen dos dies de festa a la feina. Si et cases, 15. No té sentit. No pots dir que estàs trist i has de poder dir-ho".

Peran també ha parlat del fet de sortir a la tele i no saber gestionar els sentiments. "Ens creiem persones molt fortes, molt xul·les, sense vergonyes i de vegades som molt fràgils". Tot i això, reconeix tenir ganes de tornar-se a posar al davant de les càmeres: "Hauria de ser un projecte diferent. Crec que alguna cosa passarà".

ETIQUETES:

Deixa un comentari