NOUS CAPÍTOLS El "Com si fos ahir" torna a la sobretaula de TV3 amb nous personatges i un misteri per resoldre

Marc Rodríguez, un dels nous personatges de "Com si fos ahir"

La sèrie estrena la sisena temporada amb un misteri important relacionat amb la casa que en Miquel i la Noe van llogar per vacances

A partir d'aquest dilluns, 5 de setembre, a les 16h, torna a TV3 la telenovel·la de sobretaula Com si fos ahir amb la seva sisena temporada. Després de l'aturada d'estiu, l'espectador tornarà a viure les vides dels exalumnes del Reina Sibil·la amb un misteri important. Què ha passat durant les vacances? Tot té a veure amb una trobada que la colla ha fet en una casa que en Miquel i la Noe havien llogat. Una pista: hi ha secrets i una desaparició pel mig.

El punt de partida

El primer interrogant que va deixar per resoldre el final de la temporada anterior és si a l'Andreu li ha passat el disgust amb la seva família. La Joana, la Gemma i el Manel van dubtar d'ell pel que fa a la Patri i el van acusar sense deixar-lo parlar ni tenir proves de res.

La Naiara ha començat el tractament a l'hospital envoltada de l'amor i el suport del Jaïr i de la seva família, tots s'han unit per cuidar-la i ajudar-la en aquest procés dur que li ha tocat passar de tan jove.

L'Eva i el Litus comencen a sentir el tedi de la monotonia dins de casa. La feina i el plaer no sempre van junts i a una dona apassionada de la vida com l'Eva li costa d'entendre.

La Sílvia i l'Héctor estan pendents que l'Ivan no torni a descontrolar-se amb el sexe i les drogues. Un dia el gos que han adoptat "ataca" un home. És l'Emili (Xavi Mira), un dentista distingit. Per casualitat la Sílvia acabarà a la seva consulta. L'Andreu pateix per la jubilació i demana feina extra. De seguida apareixen l'estrès i alguns oblits. Fins que comença a preocupar-se seriosament per la seva salut.

L'Andreu amb la seva mare i el seu fill

Noves trames… i noves cares

Les noves trames de la sèrie es completen amb personatges nous que incidiran en la vida dels protagonistes. No se sap si la seva estada serà gaire llarga o si el seu paper ajudarà o perjudicarà els personatges amb qui es relacionaran. S'haurà d'anar veient dia a dia.

A la Noe i en Miquel se'ls suma un membre a la família. És l'Arlet (Júlia Mascort), la neboda adolescent de la Noe, que viurà amb ells mentre els seus pares estan treballant a l'estranger.

Júlia Mascort

L'Emili (Xavi Mira) és un dentista distingit de Barcelona que ha conegut la Sílvia en un episodi desafortunat que tots dos volen oblidar. Però es tornaran a trobar.

En l'últim capítol, a en Quim i la Cati, anant al Pepe Rosa, un home els va preguntar per un carrer. No va ser casualitat, és l'Agustí (Marc Rodríguez). Qui deu ser aquest home?

La Paloma (Meritxell Calvo) té una editorial especialitzada en poesia i donarà feina a l'Eva. En aquest entorn laboral hi entrarà també l'Ernest (Ramon Villegas), un poeta.

Screenshot

Una audiència fidel

La sèrie ha mantingut el lideratge de la franja durant tota la temporada passada, amb una audiència mitjana de 249.000 espectadors i una quota del 17,8%, que representa el rècord absolut. La quota del 17,8% ha superat en 1,2 punts la de l'any passat.

La xifra més alta la va obtenir el capítol 820, emès el 18 de gener, el primer dia d'emissió després de l'aturada nadalenca. Va tenir 355.000 espectadors i un 23,8% de quota.

ETIQUETES:

Deixa un comentari