You are currently viewing <span>MÉS MOVIMENTS</span> Antena 3 suprimeix "Boom!" i tot apunta a que Sonsoles Ónega rellevarà al català Juanra Bonet
Joan Ramon Bonet a "Boom!"

MÉS MOVIMENTS Antena 3 suprimeix "Boom!" i tot apunta a que Sonsoles Ónega rellevarà al català Juanra Bonet

La cadena privada atura les gravacions del concurs de tarda després de vuit anys en antena i podria situar-hi a l'expresentadora de Tele 5

Antena 3 està a punt de fer un canvi radical a les seves tardes. Després de vuit anys en antena, la cadena privada ha decidit paralitzar els enregistraments de Boom!, segons ha avançat Vertele. Un moviment que podria comportar que el recent i sonat fitxatge de l'ex de Tele 5, Sonsoles Ónega s'encarregui d'un nou programa de 19 a 20h, abans de l'exitós Pasapalabra.

Boom! està produït per Gestmusic i presentat pel català Joan Ramon Bonet, també conegut com a Juanra Bonet (El cor de la ciutat, Qui no corra vola, Caiga quién caiga, Quién quiere ser millonario) farà vuit anys en antena aquest mateix divendres dia 9 de setembre. La decisió de suprimir l'espai posarà punt i final a l'etapa dels concursos de tarda a Antena 3, després de l'adéu d'Ahora Caigo! d'Arturo Valls al juliol de 2021.

En aquell moment de 17.45 a 21h, fins a tres concursos ocupaven les tardes de la cadena privada i d'aquí a pocs dies ho podria fer només un, de 20 a 21h. Tot i això, la cadena encara seguirà amb Boom! durant unes quantes setmanes gràcies als programes que encara té gravats. A més i segons apunta el mateix mitjà, el seu plató no es tancarà, i això podria fer que Antena 3 apostés per reubicar l'espai en una altra franja o preparar un nou concurs.

L'adeu del concurs de Juanra Bonet feia temps que sobrevolava a la privada perquè era l'espai que feia menys audiència i perdia contra Sálvame naranja. Un fet destacat si és té en compte la bona herència que heredava de la sèrie turca Tierra amarga, líder sense rival.

Sonsoles Ónega el possible recanvi

De moment es deconeix qui ocuparà el buit de Boom!, però un dels noms que sonen amb més força és el de l'expresentadora de Ya es mediodía a Tele 5, Sonsoles Ónega. El seu inesperat fitxatge de Mediaset per Atresmedia, podria ser l'excusa perfecte per estrenar un espai d'actualitat i en directe per incorporar varietat a les tardes d'Antena 3. Així, de 16.30 a 19h continuarien apostant per la ficció amb Amar es para siempre i Tierra amarga i a les 20h, es mantindria el concurs Pasapalabra.

Si res canvia, Ónega ocuparia la franja de 19 a 20h, i competiria amb el nou Planta baixa de TV3, Sálvame, Cuatro al día o Más vale tarde. De moment tot el que se sap és que estarà produït per Buendía Estudios i la directora del programa serà Patricia Lennon (exdirectora de Ya es mediodía).

Sonsoles Ónega a Tele 5

Deixa un comentari