You are currently viewing <span>PRIMER PROGRAMA</span> Així va ser l'estrena del "Col·lapse" de Ricard Ustrell a TV3
Xavi Canalias i Ricard Ustrell a "Col·lapse" (TV3)

PRIMER PROGRAMA Així va ser l'estrena del "Col·lapse" de Ricard Ustrell a TV3

  • Post comments:1 Comment

El nou programa dels dissabtes a la nit va comptar amb la presència de Jordi González, Samantha Hudson i José Corbacho

"Benvinguts a 'Col·lpase'. Això és el nou programa dels dissabtes a la nit a TV3. Hem construit aquest refugi on volem parlar de les coses sense complexes i passar-nos-ho bé". Aquestes van ser les primeres paraules de Ricard Ustrell al Col·lapse d'aquest dissabte a la nit. "Ha costat això eh", va afegir dirigint-se al públic. La reposta del públic va ser correcte: líder de la nit amb 174.000 espectadors i un 11,8%.

Aquest diumenge al matí, Ustrell ha fet un Instagram live on ha reconegut que ahir es va emetre un programa pilot. "Tenim molta feina, ahir va haver-hi errors. Aquest matí seguirem fent proves", ha dit el presentador des de la sala de maquillatge de TV3.

El plató simulava un búnquer on refugiar-se amb banda musical i 100 persones de públic però també amb la clàssica taula dels lates nights i l'skyline de Barcelona al fons. Això sí, mal il·luminat com va reconèixer el propi Ustrell: "Jo estic una mica fosc".

L'inici va desconcertar a alguns espectadors amb una tertúlia sobre si realment arriba el col·lapse a la societat actual amb diverses expertes i l'artista Samantha Hudson. "Jo vaig néixer a Magalluf (Mallorca) on hi ha el balconing, droga canníbal….". "O sigui tu ets la persona perfecta pel col·lapse", va respondre Ustrell.

Samantha Hudson

Però ràpidament el programa va agafar ritme amb l'entrada al plató d'una cara mítica de la cadena com és Jordi González, expresentador del famós 'late' Les 1000 i una. "Estic nerviós. Feia 15-17 anys que no trepitjava aquesta casa. Em porta tants records… És tot tan bonic el que recordo d'aquí…", va reconèixer. Tant és així que va explicar que li agradaria tornar a presentar un programa a TV3.

Després de l'entrevista a González, Ustrell va donar pas a la banda de música i a l'humorista José Corbacho, com en els millors temps dels programes d'Andreu Buenafuente a TV3. L'actor va interactuar amb el públic i va fer tastar a dues persones del públic "combustible", com si es tractés d'una cata de vins. Una intervenció que va provocar força somriures però que va ser breu.

El darrer col·laborador va ser l'escriptor Sergi Pàmies per fer la seva particular anàlisi del programa. "Jo seré el teu coach. Has de fer preguntes obertes i breus".

Els espectadors reaccionen

Alguns dels espectadors que miraven la televisió es van llançar a les xarxes per fer les seves pròpies valoracions de l'estrena del nou format. Amb força opinions crítiques, la majoria d'exseguidors del FAQS de TV3, també n'hi va haver de positives. Un fet que sí que va sorprendre va ser la seva curta durada. Es va acabar a les 00h i la cadena va donar pas a les rodes del 324. Un fet rellevant per un dissabte a la nit i més teint en compte el precedent del FAQS que s'allargava fins prop de les 2h.

Entre els més crítics, hi va haver una extertuliana de TV3 com és Pilar Carracelas, que ara ha fitxat pel Fax de 8tv. "Només us diré una cosa: 1.489.287,33 euros per un any de fer això que veieu. Jutgeu vosaltres mateixos", va escriure. I així va ser, un seguidor li va recordar que "Cal veure què costa per programa i si els serveis tècnics estan inclosos o no (em sembla que els posa TV3). Sigui com sigui, la sensació que tinc és que aquí cada dia que passa es guanya menys fent tele."

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Mariona

    Ricard ets un periodista i presentador excepcional. porfa no tants nervis, no tallis als/ a les convidats/des. Trobo a faltar debat polític i Samantha, porfa, no tant protagonisme. Desitjo que el prog Ana, avu, i estigui més distret i tu menys nerviós. Reitero ets una bèstia de presentador!

Deixa un comentari