NOU ESPAI Arriba el "Col·lapse" de Ricard Ustrell a TV3 amb un convidat estrella

Ricard Ustrell

Aquest dissabte la cadena estrena un talk show "gamberro" sense política que vol ocupar el buit deixat pel "FAQS"

A partir del dissabte 17 de setembre, les nits de dissabte a TV3 seran un Col·lapse. Ricard Ustrell es posarà al capdavant del nou espai d'entreteniment que intentarà "buscar diferents refugis i escapatòries per evitar-lo".

Ustrell s'haurà de batre a el nou El Fax de 8tv que també s'estrenarà el mateix dia i a la mateixa hora i liderat per Eduard Pujol i Pilar Rahola a 8tv. Així, el duel entre les dos cadenes catalanes serà entre l'entreteniment esbojarrat que promet el de TV3 i l'intent de recuperar l'esperit del FAQS amb política.

Ustrell apostarà per la música i el xou. El programa serà un híbrid entre el talk show i el late night, amb entrevistes i convidats poc habituals. L'espai comptarà amb públic a plató i una banda musical i s'emetrà fins més enllà de la 1 de la matinada. El convidat estrella del primer programa serà el presentador català Jordi González.

Jordi González a Catalunya Ràdio

L'actualitat també formarà part del programa però des d'un punt de vista molt més "gamberro". "Eufòria ens va obrir la porta a fer coses més atrevides, passar-nos-ho bé. Volem fer un esdeveniment cada dissabte", han explicat fonts del programa a elmondelatele.cat. "Més que analistes tindrem testimonis", apunten.

Plató del "Col·lapse"

També hi haurà una companyia d'actors que seran el mirall del programa al món, i amb un equip de col·laboradors divers i sorprenent. Ho qüestionaran tot, ningú s'escaparà de la seva mirada àcida i el bon humor. Mentre no arriba el col·lapse, els espectadors de TV3 viuran cada dissabte com si fos l'última nit abans no arribi la fi del món.

ETIQUETES:

Deixa un comentari