INESPERAT Una famosa col·laboradora de Tele 5 anuncia que pateix càncer de sang: "Em puc morir"

Maite Galdeano aquest dilluns a "Sálvame" (Tele 5)

Segons ha revelat Sofia Suescun a la revista Lecturas, Maite Galdeano pateix una malaltia molt greu que podria posar fi a la seva vida en qualsevol moment

La guanyadora de GH 16 i de Supervivientes, Sofia Suescun ha deixat en xoc als seus seguidors aquest dimecres 23 d'agost, en revelar en una entrevista amb la revista Lecturas, que la seva mare, Maite Galdeano, pateix un greu càncer a la sang i que podria "morir en qualsevol moment".

Suescun i Galdeano van saltar a la fama quan les dues van entrar a Gran Hermano i van protagonitzar moments molt còmics i divertits. La darrera vegada que vam poder veure a Galdeano va ser aquest mateix dilluns a Sálvame, però pocs podien imaginar que unes hores més tard saltaria la dura notícia de la seva malaltia. De fet, va aparèixer somrient, cantant i fins i tot imitant a Isabel Pantoja com es pot veure en aquest vídeo:

Tot ha sortit a la llum arran d'unes declaracions de la seva filla a una revista del cor d'aquest dimecres. Suescun ha reaparegut després d'un temps allunyada de la televisió i ha sorprès revelant aquesta informació tan delicada. Mare i filla havien preferit mantenir-ho en la intimitat, però sempre amb la por a un possible agreujament de la malaltia. Un problema de salut que Galdeano pateix des dels 37 anys, és a dir des de fa ja 15 anys.

"No he volgut pensar més del compte perquè em cauria el món al damunt. Em quedaria molt sola, no m'imagino la meva vida sense ella", ha reconegut Sofía Suescun.

ETIQUETES:

Deixa un comentari