TV3 emetrà una marató de pel·lícules de por aquest divendres fins a les 4 de la matinada

La cadena pública programa quatre cintes recents i de qualitat: "Un lloc tranquil", "La casa del terror", "Annabelle: Creation" i "Contes de por per explicar-los a les fosques"

En ple agost i amb una previsió de calor sufocant, TV3 ha decidit programar una nit per quedar-se a casa enganxat al sofà amb el ventilador o l'aire condicionat. Així, la cadena oferirà aquest divendres 12 d'agost, una nit amb fins a quatre pel·lícules en català que a molts els farà xisclar de por.

Serà a partir de les 22.05, quan començarà la marató de les pel·lícules de suspens, terror i fantàstic i s'acabarà al voltant de les 4.20h de la matinada. Les cintes escollides són força noves i de qualitat: Un lloc tranquil (2018), La casa del terror (2019), Annabelle: Creation (2017), i Contes de por per explicar-los a les fosques (2019).

22.00h: UN LLOC TRANQUIL (2018)

  • País: Estats Units
  • Durada: 90 minuts

En un món postapocalíptic, uns éssers monstruosos han provocat un gran nombre de morts i obliguen els pocs supervivents a viure en un silenci absolut. Els éssers, molt ràpids i violents, són cecs i només són capaços de detectar les seves víctimes a través del sentit de l'oïda. En Lee, l'Evelyn i els seus fills han aconseguit sobreviure i mantenen una estricta disciplina per no fer gens de soroll. De totes maneres, l'amenaça constant dels éssers, que s'amaguen i resulten indetectables fins que ataquen, els provoca greus dificultats, sobretot perquè tenen un nen petit, en Beau, i l'Evelyn està embarassada d'una altra criatura. En Lee estudia els éssers i mira de descobrir algun punt feble que es pugui explotar per defensar-se'n.

23.35h: LA CASA DEL TERROR (2019)

  • País: Estats Units 
  • Durada: 92 minuts 

La Harper, una adolescent que acaba de trencar amb el seu xicot, decideix anar a una festa amb les seves amigues la nit de Halloween. Tot i que la cosa no pinta gaire bé, aviat comença a parlar amb un jove que desperta el seu interès. Així, acabaran ajuntant-se diversos amics que llavors decideixen entrar en una casa del terror que promet oferir-los una experiència extrema a força d'explotar les seves pors més profundes. La nit es tornarà mortal quan s'adonin que alguns dels monstres són reals.

01.10h: ANNABELLE: CREATION (2017)

  • Durada: 104 minuts 
  • País: Estats Units 

Dotze anys després de la tràgica mort de la seva filla, un artesà que elabora nines a mà i la seva dona reben a casa un grup d'òrfenes que estan a càrrec d'una monja. Les nenes, que han hagut d'anar-se'n de l'orfenat on vivien, estan il·lusionades amb el trasllat, però aviat s'adonen que s'han convertit en l'objectiu d'una presència diabòlica que habita en una nina anomenada Annabelle.

02.40h: CONTES DE POR PER EXPLICAR-LOS A LES FOSQUES (2019)

  • País: Estats Units / Canadà 
  • Durada: 100 minuts 

És la nit de Halloween de l'any 1968 i tres amics adolescents -l'Stella, en Chuck i l'Auggie- fan una broma escatològica als pinxos del poble que cada any els roben els caramels que recullen per les cases. Quan els pinxos els empaiten, s'amaguen en un autocinema dins del cotxe d'un noi que es diu Ramón, a qui després conviden a visitar una casa abandonada que havia estat de la família rica del poble i que es diu que està embruixada des que la filla de la família -la Sarah Bellows- s'hi va penjar. Dins de la casa, troben un misteriós llibre de contes de por escrits per la Sarah.

ETIQUETES:

Deixa un comentari