COMUNICAT Nacho Palau, ex de Miguel Bosé anuncia que pateix càncer de pulmó: "No tenia tractament"

Nacho Palau a "Supervivientes"

L'exconcursant de "Supervivientes 2022", ho ha fet públic a través d'un comunicat a Instagram: "Sento haver estat desconnectat ultimament"

L'exconcursant de Supervivientes 2022 i exparella del cantant Miguel Bosé, Nacho Palau, ha anunciat aquest dijous que pateix un càncer de pulmó. L'escultor valencià de 51 anys, feia dies que no es trobava bé i havia hagut de ser ingressat a l'hospital a causa d'una reacció al·lèrgica i problemes respiratoris. Un fet que li van impedir assistir al debat final del reality d'Hondures.

Després de sotmetre's a "moltes proves mèdiques", li han confirmat que té una greu malaltia, com així ha comunicat a través del seu compte d'Instagram en un dur i emotiu missatge.

"Hola a tots estimats. Ja puc confirmar després de moltes proves mèdiques que estic passant un càncer pulmonar, que fins ara no tenia nom ni tractament, i que ara començaré immediatament. Sento haver estat desconnectat últimament, però a dia d'avui em sento optimista, amb ganes de viure i superar aquesta malaltia. No sé com agrair tantes mostres d'afecte que he rebut aquests últims mesos de tantíssima gent i us asseguro que sereu part fonamental de la meva recuperació", explica Palau.

"Gaudir dia a dia dels éssers estimats, de tot el bonic com ens ofereix la vida, de riure, compartir, d'una abraçada, un somriure i recordeu sempre que les coses més simples són les que ens fan felices", acaba dient el comunicat.

Comunicat de Nacho Palau a Insatgram

ETIQUETES:

Deixa un comentari