L'estrena de "House of the Dragon" fa història amb 10 milions d'espectadors i col·lapsa els EUA

"House of the Dragon"

La preqüel·la de Joc de Trons aconsegueix unes xifres mai vistes i es converteix en un esdeveniment als EUA

L'estrena de la sèrie House of the Dragon ha estat tot un èxit d'audiència i ha fet història a HBO Max. La preqüela de Joc de Trons s'ha convertit en la millor estrena de la plataforma. Als Estats Units, gairebé 10 milions d'espectadors van veure el primer capítol segons les dades que ha publicat Variety.

Aquesta xifra, supera l'estrena de la sèrie original, que va reunir a 4,2 milions a l'abril del 2011. Tot i això, encara està molt lluny dels 19,3 milions de seguidors que va tenir el capítol final de Joc de Trons, emès al maig de 2019 a HBO. Així, House of the dragon, encara està molt lluny d'aquest resultat però els 9,9 milions superen amb escreix a la segona sèrie més vista de la plataforma. Euphoria va estrenar la seva segona temporada davant de 2,4 milions d'espectadors i el seu darrer capítol es va quedar en 6,6 milions.

La sèrie promet convertir-se en tot un esdeveniment, com es va poder veure en moltes llars dels EUA i que van fer caure el servei d'HBO Max en alguns dispositius. Com es pot veure a les imatges difoses a les xarxes socials, la ciutat de Nova York es va paralitzar a les 21h, com demostra aquest vídeo d'un edifici en el que la meitat del seus inquilins miren l'episodi.

ETIQUETES:

Deixa un comentari