ESPERPENT Espectacle grotesc a "Sálvame": Una convidada llença un got d'aigua a un col·laborador

"Sálvame" (Tele 5)

Ana, la "veïna traïdora" d'Ortega Cano es va encarar amb Kiko Jiménez i va acabar abandonant el plató sense demanar disculpes

Sálvame va viure aquest dimecres 17 d'agost, una de les tardes més descontrolades que es recorden. La suposada crisi matrimonial que viu el matrimoni d'Ana María Aldón i el torero Ortega Cano, va ser el tema principal del programa un dia més. Però tot se'n va anar de mare a causa de la presència d'Ana, l'anomenada "veïna traïdora", una dona que té molta informació sobre la parella perquè viu a prop del seu apartament de Costa Ballena, a Cadis.

La dona, molt alterada va perdre els papers amb un dur enfrontament amb Kiko Jiménez, exparella de Gloria Camila i col·laborador del programa. Kiko havia estat criticant la filla de la dona, un fet que va indignar a la veïna que va fer-li un cop amb la bossa de mà.

"No parlis de la meva filla!", repetia una vegada i una altra ella. La resta de companys i les presentadores Terelu Campos i Adela González, van intentar aturar-la, però la dona va seguir desfermada. No volia que el tertulià digués que havia intentat embolicar la filla amb ell perquè fos famosa. "Quan jo vaig sortir de Supervivientes em volies endinyar a la teva filla perquè es fes coneguda i sortís a la televisió".

"Sálvame" mirant de tranquil·litzar a la seva convidada

"Aquesta persona que tenim aquí és la veïna traïdora perquè jo he estat allà i he estat moltes vegades en aquell àtic i estaves criticant tots els dies, va afegir Kiko. "El traïdor ets tu, que t'has aprofitat de Gloria Camila per estar aquí assegut", va contestar-li ella.

La dona va esclatar i va acabar creuant els límits. Va agafar un got d'aigua i li va llançar al col·laborador en ple directe. Tot i que l'equip del programa li van demanar que es disculpés amb ell, la dona s'hi va negar i va marxar del plató. Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari