SIGNAT 8tv renova el seu contracte amb Frank Blanco i confirma que seguirà a "El Circ"

L'amo de 8tv, Nicola Pedrazzoli amb Frank Blanco

La cadena privada manté l'aposta pel seu programa de més èxit que tornarà al setembre amb una imatge renovada

La nova 8TV va tancar la seva primera temporada amb la voluntat de seguir creixent. Des del setembre fins al juliol, més de 5,3 milions d'espectadors l'han vist en algun moment, el que confirma que la cadena arriba a totes les llars catalanes. Al llarg d'aquests mesos, la nova privada en català ha apostat per diversos programes, alguns dels quals es mantindran a la graella i d'altres com el Rondeando d'Albert Lesán, ja no tornaran.

Tot i això, la cadena no ha superat el 0,9% de quota mitjana. D'entre tots, el més reeixit ha estat El Circ de Frank Blanco, que ha tingut un creixement exponencial, arribant al 2,9% de quota de mitjana aquest juliol. De fet, el passat 28 de juny el programa va registrar el seu màxim històric, un 4,1%. A més, el programa ha aconseguit arribar al públic més jove i a un destacat 5,4% de quota en el target comercial. En xifres absolutes més de 3 milions catalans han vist el programa en algun moment, el que representa més del 42% de la població.

El programa no tornarà fins al setembre i ho farà amb moltes novetats, a banda d'un nou contrincant a TV3: el Zona Franca de Joel Díaz. Per això, la cadena vol apostar fort pel seu programa estrella i estrenarà un nou plató més ampli.

Cal recordar que 8tv va estrenar nous estudis a Sant Just Desvern, a l'antiga seu d'El Terrat d'Andreu Buenafuente, el passat mes d'abril. La cadena va abandonar els estudis de la productora Lavínia, des d'on emetia en un principi, per fer un salt endavant i guanyar espai. Així, ara disposa de més de 500 m2 en dos platós fixos. Un espai en el qual s'havien fet programes com "Homozapping" (Antena3) o "Buenafuente" (La Sexta), entre d'altres.

Frank Blanco renova el seu contracte

Aquest dimarts 9 d'agost, el propietari de 8tv, Nicola Pedrazzoli i Frank Blanco han segellat el seu acord, anunciant que el presentador ha renovat per una temporada més. Així ho han fet públic amb una publicació a Twitter, acompanyat d'una fotografia dels dos donant-se la mà: "Aquest matí, Frank Blanco ha renovat amb 8tv, el que significa que tindrem El Circ per una bona estona".

Cal recordar que Blanco també acaba de fitxar per Tele 5 on condueix el magazín de les tardes dels caps de setmana, Ya es verano. Sense deixar el to d'humor que caracteritza l'espai del de Mollet, l'anunci també ha revelat una clàusula que haurà de complir el presentador: "Ha de tatuar-se el número 8". "Alegria màxima", ha respost el periodista que també ha anunciat la data del seu retorn a 8tv: el dilluns 5 de setembre.

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

  1. Rita

    A serviddora no li fa cap gràcia compartir una "astrella televisiva" amb Tele-merda, em fa molta por no acabeu veient El Circ Figa, o el Circ Plátano, i ompliu les saletes de casa vostra d'escombreries putrefactes.

  2. Volem un canal de televisió en català

    Dir que és una televisió privada en català és, està molt lluny de la realitat, quan la gran majoria dels programes són en castellà i els que són en català ni això, més de la meitat del seu temps d'emissió és en castellà. No es pot dir que és la televisió privada en català com a molt que és la televisió privada de Catalunya o la privada amb algun espai en català.

Deixa un comentari