You are currently viewing <span>ÚLTIM CAPÍTOL</span> Reacció unànime al capítol final de "Com si fos ahir": "Molt fluix, no ha passat res"
L'Andreu (Marc Cartes) a "Com si fos ahir"

ÚLTIM CAPÍTOL Reacció unànime al capítol final de "Com si fos ahir": "Molt fluix, no ha passat res"

Els espectadors reaccionen a un desenllaç descafeïnat: "Ha sigut una broma"

Aquest diumenge, TV3 va emetre el clàssic episodi final de temporada del serial de les sobretaules Com si fos ahir. En total han estat 217 capítols, unes 150 hores d'emissió i 2.000 de gravació entre plató i exteriors. I tot fins arribar a l'emissió del capítol 955 que va reunir a 208.000 espectadors i un 13,2% de quota, unes xifres força per sota a d'anys anteriors i fins i tot de la mitjana de la temporada: 250.000 espectadors (17,9%).

Tot i això, a principis del mes de gener, la direcció de TV3 es va posar en marxa per tenir un pla B i va iniciar el procés per començar a preparar els guinos d'un nova telenovel·la amb el dramaturg David Plana (autor de La Riera). En un contracte de 43.400 euros, publicat al portal de transparència de la CCMA, s'indica que el nou serial seria per a una temporada i que duria per nom El polígon.

L'Anna deixa la sèrie

Ángela Cervantes (l'Anna a Com si fos ahir), va sortir a la sèrie des del primer capítol. L'actriu que va guanyar el Premi Gaudí a millor actriu secundària per "Chavalas", va aparèixer per darrera vegada a l'episodi d'aquest dijous. Segons ha revelat l'actriu en una entrevista a Catalunya Ràdio, es tracta de la seva última escena: "S'ha acabat. Ahir va ser el meu final. Vaig avisar fa temps que volia acabar amb aquesta temporada".

Ángela Cervantes

Les trames del capítol final

El final tenia quatre trames penjant d'un fil: l'Andreu i la Patri, el Quim i la casa maleïda, la Naiara, i el Litus i l'Eva.

L'Eva i el Litus tornen a tenir una crisi de parella, però l'actitud de l'Eva fa un gir de 180 graus i acaben un altre cop junts. La Naiara deixa la teràpia alterntiva per lluitar contra el càncer i torna a casa. La maledicció que pesava sobre la casa que van heretar el Marc i la Cati va provocar una escena força surrealista amb tota la colla fent un ritu estrany per solucionar aquest tema sobrenatural. Acaben cantant El cant dels ocells i finalment venen la casa.

L'Andreu i la Patri

L'Andreu ja sap del cert que la Patri s'ha enamorat d'ell, després que la noia li hagi confessat amb un petó. Era una de les trames més sucoses. Què faria ara l'Andreu? Doncs ni petó, ni trencament. Els espectadors el van veure sortir per la porta de casa amb una maleta després de deixar un missatge de veu a la seva família en què els demana deixar de tenir cap contacte. "M'heu fet molt mal", va dir. Tornarà?

L'Andreu i la Patri

Els espectadors sentencien el final: "Aburrida"

Com sol ser habitual, els seguidors de la sèrie van comentar el capítol a les xarxes socials, però la majoria no va quedar gaire entusiasmat amb el final. "La serie s'està convertint en una comedia, algo incongruent i aburrida. Res a veure dels inicis. Sort què l'emeten al migdia. L'hora de treballar", va escriure un espectador. "Quina caca de final de temporada, suposo que els finals d'El Cor de la ciutat i de la Riera van deixar les expectatives massa altes", va escriure, un altre.

Aquests són alguns dels comentaris que es van poder llegir sobre la sèrie:

Deixa un comentari