You are currently viewing <span>DEP</span> Mor Núria Feliu als 80 anys, a causa de les complicacions d'un ictus
Núria Feliu

DEP Mor Núria Feliu als 80 anys, a causa de les complicacions d'un ictus

La cantant, icona de la cultura catalana, feia un any i mig que no sortia de casa a causa de l'ictus que va patir a principis del 2021

La cantant i actriu Núria Feliu ha mort als 80 anys, a causa d'un ictus que va patir fa un any i mig i que no ha pogut superar a causa d'unes complicacions, segons ha informat la família. L'artista, que va començar a cantar l'any 1965 i es va retirar dels escenaris el 2005, ha estat una de les veus més destacades en defensa de la llengua catalana des del temps més foscos del franquisme.

Amb 50 discos gravats i més de 400 cançons, destaquen temes molt populars com El vestit d'en Pasqual o la Marieta de l'Ull Viu. A banda, l'artista va interpretar tota mena de registres, però sempre en català. Feliu, també havia estat la gran ambaixadora del barri de Sants de Barcelona.

Aquest divendres el seu germà Albert Feliu, ha explicat a TV3 que des que va patir l'ictus no havia pogut sortir de casa. "Mica en mica es va anar deteriorant i vam decidir ingressar-la. Aquest matí a les 10.30h, ens han trucat de l'hospital per dir-nos que havia mort".

Una de les últimes aparicions a la televisió va ser al programa Al Cotxe! de TV3 al novembre del 2020. Així ha comunicat la notícia Ricard Ustrell en plena emissió del seu últim Planta baixa:

Aparicions mítiques de Núria Feliu a la televisió

La Feliu ha estat una habitual dels programes de TV3. Una de les seves aparicions més recordades és la seva participació al capítol "Festa Major" de la sèrie Teresines S.A. El compte de Twitter Teresinologia, ha publicat un vídeo en record a la cantant:

Teresines S.A.

Cap d'any 1990-91

Al programa de Raffaella Carrá

Al programa "A su aire" de RTVE (1974)

L'anunci del barri de Sants

Deixa un comentari