DIVORCI MEDIÀTIC "El Circ" desmenteix a la mare de Shakira sobre una possible reconciliació amb Piqué: "No pot ser"

"El Circ" (8tv)

El programa de 8tv va emetre les declaracions de la mare de la cantant en què assegurava que li agradaria que la parella es reconciliés

La separació de Shakira i Piqué encara porta cua. Fa unes setmanes, les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez van destapar que el blaugrana s'hauria enamorat d'una cambrera que va conèixer a un local del carrer Tuset i que ara treballa per a l'empresa de Piqué, Kosmos. Fins ara, cap mitjà ha pogut captar a la noia que això sí, tindria les inicials C.C.

Fins ara, només hem pogut veure un retrat robot que en va fer Sálvame, a partir de les explicacions de Laura Fa, que sí que hauria vist imatges de l'amant. Però aquesta setmana, algunes revistes i periodistes de la premsa del cor havien apuntat a una possible reconciliació. Ha trencat Piqué amb la noia rossa de què tothom parla?

retrat robot de l'amant de Piqué

La mare de Shakira hi diu la seva

Aquest dimarts, la mare de Shakira, Carmen Ripoll, va sorprendre amb la seva resposta a les preguntes dels reporters sobre la separació de l'any. "Li agradaria que tornessin a estar junts?", va preguntar un periodista. "Lògic", va dir ella. Una resposta que va generar tot tipus d'especulacions. "Penso que diu això com a dona conservadora que és. Em sorprèn que la seva mare vulgui que la Shakira es reconciliï amb una persona que li ha estat infidel", va explicar Lorena Vázquez aquest dimecres a El Circ de 8tv.

"Em consta que familiars de Shakira volien que sortís la notícia de la infidelitat de Piqué perquè volien obrir-li els ulls. Ella no feia cas", va afegir la periodista.

Només 24 hores més tard, la mare de la cantant va tornar a respondre als periodistes que l'esperaven al davant de la casa familiar d'Esplugues i va modular la seva resposta. "Sí això és el que ells volen… Jo no en tinc ni idea", va dir. "Crec que quan va arribar a casa, la Shakira li va dir però mama què has dit? Li haurà fet una bronca", va assegurar Lorena Vázquez.

La dona també va parlar de la seva relació actual amb Piqué: "Nosaltres no ens hem barallat, tenim una bona relació però fa temps que no parlem". Per a la periodista del cor, tota una contradicció: "Si diu que fa temps que no parlen, la relació no pot ser bona. A més, les últimes vegades que Piqué anava a la casa familiar, no entrava i es quedava a la porta, no tenia claus".

ETIQUETES:

Deixa un comentari