VÍDEO Tot el que has de saber de la 2a temporada de "Merlí. Sapere Aude"

El Pol (Carlos Cuevas)

El Pol supera el tràngol de saber que té el VIH i troba una nova feina en un local de nit

TV3 emet la segona i última temporada de Merlí. Sapere Aude, l'"spin-off" de la sèrie original de Merlí. Els dos primers capítols van ser líders d'audiència amb un 14,1% de mitjana. En total són 8 episodis que es podran veure cada dilluns a les 22h i que estan produïts per Veranda TV (Eufòria). La segona temporada posa punt i final a cinc temporades de l'univers Merlí. Tres de la sèrie original, i les dues de l'spin off.

En quin punt es troba la sèrie?

En el retorn a les aules, Pol Rubio i els seus companys es troben amb un paranimf en obres. El grup d'amics comença el segon semestre a la facultat i el Pol comença una nova relació amb el fuster. Però una notícia inesperada li canvia la vida: té el VIH. El Pol decideix posar-se les piles als estudis i troba una nova feina en un local de nit, el bar Satanassa.

Pol Rubio (Carlos Cuevas)

Qui és l'Axel?

La peculiar relació entre el Pol i el Bruno de les primeres temporades donarà pas a una nova trama. L'aprició de l'Axel (Jordi Coll), l'encarregat de les obres del paranimf captiva al Pol.

El bar Satanassa

Un dels espais on més coses passaran serà el Satanassa, un local d'ambient on tothom hi és benvingut. Al bar, coneixerem al seu propietari, en Dino (Eusebio Poncela), un home que ha viscut la vida amb plenitud i serà un referent per al Pol. La figura del Dino farà veure al Pol, que la vida continua malgrat tot.

Avançament inèdit dels capítols 5 i 6

ETIQUETES:

Deixa un comentari