NOU PROJECTE Ricard Ustrell fitxa per la Cadena SER amb "Algo pasa"

Ricard Ustrell a la SER

El periodista ho compaginarà amb la preparació del nou programa dels dissabtes a TV3, "Col·lapse"

Ricard Ustrell està en ratxa. Fa pocs dies vam avançar el nom del nou programa que farà a TV3 a partir del setembre. Es dirà Col·lapse i s'emetrà la nit dels dissabtes. Serà un format que apostarà per l'entreteniment i que ja ha estat aprovat per la direcció de la cadena pública. Abans d'això, Ustrell havia d'acomiadar-se del Planta baixa, el passat divendres, però una infecció respiratòria li ho va impedir. El programa continuarà en antena fins al 22 de juliol amb Maiol Roger i Xavi Rossinyol al capdavant. "Ens tornarem a veure a l'últim programa. Han sigut 3 anys molt intensos on he après i gaudit molt de la roda del hàmster diària.", va explicar Ustrell.

A partir del 5 de setembre, el Planta baixa s'emetrà a les tardes amb Agnès Marquès com a presentadora. Però Ustrell no es conforma amb un programa setmanal i ja ha anunciat que també el podrem escoltar a la ràdio. Això sí, serà en castellà a la cadena SER. "Em fa molta il·lusió tornar a fer ràdio! Gràcies a La SER per l'oportunitat i la confiança. "Algo pasa" començarà el 25 de juny a les 22:30 h. Us hi espero cada dissabte! I a partir del 2 d'agost, els dimarts a les 21:30 h a Hora 25", va escriure a Twitter.

El periodista de Sabadell farà el salt a la ràdio estatal. "Catalunya Ràdio no m'ofereix res", ha assegurat a Twitter. "Doncs no s'entén", li respon un usuari.

En declaracions a elmondelatele.cat, el presentador explica que seran sis programes especials que "em venen molt de gust fer" i es mostra molt il·lusionat. "Estan molt treballats", assegura. "Són històries molt potents que s'acabaran convertint en un podcast".

ETIQUETES:

Deixa un comentari