ENTREVISTA Joan, d'"Eufòria": "A les primeres gales vaig pensar: M'estaran veient els que em feien bullying?"

Joan Liaño

Parlem amb Joan Liaño, un dels concursants que més s'ha significat en la lluita LGTBIQ+ al programa revelació de TV3

Per Sergio López

Joan Liaño, de 19 anys i veí de Granollers, treballava de manicurista fins que va decidir presentar-se als càstings del programa revelació de la temporada Eufòria, de TV3. Va ser un dels 16 seleccionats i va convertir-se en un referent per les seves posades en escena sempre trencadores i sense complexes. A la gala 9 va ser eliminat però lluny d'aturar-se, ara tot just comença el seu camí per fer-se el seu lloc com a cantant. El 16 i 17 de juliol, tindrà un altre repte d'alçada amb els seus companys de programa amb el doble concert al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Abans, el 28 de juny, se celebra el dia de l'Orgull i hem volgut parlar amb un dels concursants que va fer de la llibertat sexual, una de les grans reivindicacions d'Eufòria.

Titulars de l'entrevista

  • "Encara estic com en una bombolla. Fa relativament poc que s'ha acabat el programa i ara o ens espavilem o d'aquí a 5 mesos ningú se'n recordarà de nosaltres"
  • "M'han dit més no que sí als càstings que he fet"
  • "No ho buscava però estic encantadíssim de representar al col·lectiu LGTBIQ+"

"Quan vaig cantar "Ho tenim tot" de Joan Dausà, estava malament per una ruptura sentimental"

  • "Lluito perquè no hi hagi persones reprimides per la seva condició sexual com ho ha estat el Pedro"
  • "A nivell familiar, jo he estat un afortunat, vaig poder dir-lis que era gai sense problemes. Però a la primària i a la ESO no ho vaig passar gens bé. Era una presa fàcil. Quan cantava se'n reien de mi, patinava que es considerava de noies i a sobre m'agradaven els nois"
  • "Ja estic tan acostumat a les crítiques que ja no m'afecten. Em feia més mal si el jurat em criticava per haver desafinat"

"Crec que el temps ho posa tot al seu lloc. Ara em conviden a cantar a la meva escola de primària on abans se'n reien de mi quan tenia 7 anys"

"A les primeres gales vaig pensar: M'estaran veient els que em feien bullying?"

  • "Als que dubten de sortir de l'armari, els dic que no tinguin pressa. Primer que es descobreixin a sí mateixos. Quan ho tinguin clar i estiguin preparats que facin el pas i canviïn de xip"

Vídeo entrevista completa

ETIQUETES:

Deixa un comentari