ÚLTIM PROGRAMA Els finalistes d'"Eufòria" revolucionen l'últim "Polònia" de la temporada

Els finalistes d'"Eufòria" al "Polònia" (TV3)

En Triquell, l'Edu, l'Escorpio i en Pedro visiten els platós del programa per fer el número final

El Polònia encara la recta final de la temporada amb un programa molt especial. Serà aquest dijous a les 22.0h, després d'una setmana de vacances postrevetlla de Sant Joan. Pedro Sánchez (Pep Plaza), Laura Borràs (Agnès Busquets) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) es convertiran en guionistes per un dia i es reuniran per preparar els guions de la setmana.

Però un dels números destacats el protagonitzarà en Lildami (Xavi Espinosa) que apareixerà amb una proposta millor per fer un final de temporada apoteòsic: l'eufòria la porta ell. En Triquell, l'Edu, l'Escorpio i en Pedro visitaran els platós del Polònia per revolucionar-ho tot amb una cançó. "Hem vingut a cantar", va explicar l'Edu en un vídeo a Instagram.

El Lildami amb Carles Porta

Per aconseguir un gran final de festa, el programa recorre al talismà de l'audiència a Catalunya: Carles Porta (Fermí Fernández) i el Lildami d'Eufòria.

ETIQUETES:

Deixa un comentari