El nou "Tot es mou estiu" no convenç i enfonsa l'audiència de TV3

Sara Loscos al "Tot es mou estiu"

El segon programa cau a un preocupant 6,0% de quota, per darrere de La Sexta

Helena Garcia Melero ha marxat de vacances fins al 5 de setembre, quan tornarà a TV3 per posar-se al capdavant de la franja del migdia, amb un renovat Tot es mou. A partir d'aquest dilluns 4 de juliol, el seu programa ha estrenat la versió estiuenca amb el nom de Tot es mou estiu i amb Sara Loscos com a presentadora. Però l'estrena no va convèncer i es va quedar amb un baix 6,9% de quota, per darrere del Más vale tarde de La Sexta (7,5%).

El segon programa, lluny de millorar encara va baixar més. Va perdre -0,9 dècimes i va quedar-se amb un inèdit 6,0% i només 57.000 espectadors. Un fet preocupant si es té en compte que la sèrie que s'emet just abans, El Paradís de les senyores va fer un bon 16,2%. L'últim programa del passat divendres va tocar fons: menys del 3,0%.

Continguts poc interessants?

El programa comença més tard, al voltant de les 17.45h i ha suprimit la taula de tertulians sobre l'actualitat política. Al seu lloc, aposta per les connexions en directe per Catalunya i temes minoritaris poc habituals en una cadena generalista. Lluny d'apostar per l'entreteniment, aquest dilluns, va fer una secció de llibres de gairebé mitja hora i aquest dimarts, una psicopedagoga ha parlat dels deures durant l'estiu durant 40 minuts. Les connexions a l'exterior han estat per parlar dels camins ramaders, llançar-se en tirolina o per veure la reconstrucció de la llanterna de l'auditori.

A la resta de cadenes, Tele 5 amb Sálvame i les sèries turques, els concursos de La 1 i d'Antena 3 i l'espai d'actualitat de La Sexta no li posaran les coses fàcils a TV3 aquest estiu. Al primer duel, totes aquestes ofertes es van imposar a la pública i això que la cadena la va encertar amb la sèrie El Paradís de les senyores, que va ser líder fins a les 17.45h amb un 15,8%. Això sí, quan es va acabar el capítol, els espectadors van fugir i l'audiència va caure a un 6,9%.

Unes xifres que van afectar de ple a Llucià Ferrer i el seu concurs Atrapa'm si pots, que al juliol i l'agost s'emetrà cada dia de 19.50 a 21h. El concurs líder dels caps de setmana, ja ho tenia difícil havent de competir contra Pasapalabra i ara li ha de sumar l'audiència mínima que li deixa el nou Tot es mou. El primer enfrontament no va deixar espai per als dubtes: un 10,1% per a l'Atrapa'm i un 21,2% per al rosco d'Antena 3.

Plató espectacular amb piscina

La posada en escena en canvi ha estat molt més reeixida. "Quina passada! És espectacular!", va exclamar Melero en veure el nou plató d'estiu del programa. "La idea és recrear els nostres estius, tenim piscina i uns apartaments dels anys 60. També tenim una caravana, gandules i una food truck", va explicar la nova presentadora. De fet, l'espai ocupa una part de l'antic plató d'Eufòria que ja ha estat desmuntat.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Josep Pujadas

    He trobat genial poder accedir als perfils directament pel nom!

Deixa un comentari