DECISIÓ POLÈMICA Cristina Puig: "He patit un linxament molt fort i ara ens fan plegar"

Cristina Puig al "FAQS"

La presentadora del "FAQS" assegura que el programa no s'ha esgotat i acusa als partits polítics: "Ja no els fem servei"

El dissabte 16 de juliol, TV3 emetrà el seu últim Preguntes freqüents (FAQS). El programa que des del gener del 2019 ha presentat Cristina Puig, s'acomiada i serà rellevat per qui en va ser el primer presentador l'any 2017, Ricard Ustrell. El periodista sabadellenc ja prepara un nou format que apostarà per l'entreteniment i que es dirà Col·lapse. Aquest dissabte, Puig que ja encara la recta final, ha concedit una entrevista al digital Vilaweb on ha criticat la decisió de la cadena pública.

"Ens fan fan plegar. Ens tanquen la paradeta. Nosaltres no pararíem. Creiem que el FAQS encara té tirada. S'ha instaurat el mantra que s'ha esgotat. S'ha volgut crear un estat d'opinió fals respecte del programa. No s'ha esgotat. Que vingui algú i em digui que s'ha esgotat, si cada dissabte continuem essent líders.", ha assegurat Puig.

De fet la presentadora recorda que "Aquest darrer mes, no ha vingut cap polític. Hem parlat de sexe, d'addiccions, de la pandèmia, de la guerra d'Ucraïna".

Segons Puig, els responsables de la cancel·lació de l'espai són els partits polítics: "Els socialistes no ens estimaven, però tots sols no poden. Els que ens estimaven (ERC i Junts) ens han deixat d'estimar segurament perquè ja no els fem servei".

La conductora del FAQS també ha reconegut que ha estat el seu projecte professional que ha tingut més repercussió, però també el que més maldecaps li ha comportat. "He patit un linxament des del primer dia molt fort, potent i bèstia. Els diumenges al matí costaven. Els dies que hi ha programa s'engega la maquinària de la merda." La presentadora també ha assegurat que "el FAQS s'havia convertit el programa processista. És igual que et passis dos anys parlant de la covid-19, portis experts en Ucraïna o el mag Lari. Sempre seràs el programa processista."

Sobre la caiguda d'audiència, Puig ho ha situat en el context polític actual. "M'ha tocat de gestionar el desengany. I és molt complicat. L'Ustrell va començar el FAQS en el moment àlgid i a la Laura Rosel li van tocar les entrades a la presó, l'exili, les manifestacions, buscar Puigdemont als maleters."

Futur incert

Ara la presentadora reconeix que "m'hauré de buscar la vida amb 49 anys" i revela el seu desig personal: "Espero que ens trobin a faltar i amb el temps veuran que no érem tan dolents, ni malvats". El seu company de programa, Quico Sallés ha compartit l'entrevista amb un tuit en que l'aplaudeix: "La Cristina Puig diu sempre el que veu i pensa i això la fa millor persona".

ETIQUETES:

Deixa un comentari