TOT ES MOU Helena Garcia Melero se'n va de vacances. Així seran les tardes d'estiu a TV3

Helena Garcia Melero

La presentadora catalana s'agafarà vacances a partir del 4 de juliol però el "Tot es mou" seguirà amb una versió reduïda

Aquest estiu TV3 no tancarà per vacances i mantindrà part de la seva programació en directe. Un fet inèdit a la cadena pública que no passava des de l'any 2008, abans de l'arribada de la crisi econòmica. A la nit, també tornarà Marc Ribas amb nous programes de Joc de Cartes estiu i s'estrenarà un nou gran format d'entreteniment amb La gran vetllada. A la tarda, seguirà el Tot es mou d'Helena Garcia Melero, tot i que amb una versió reduïda de 17.45 a 20h i amb una nova presentadora.

Així a partir de dilluns 4, la sobretaula començarà amb una doble ració del Cuines, seguit de la sèrie Com si fos ahir, que seguirà en antena fins al diumenge 24 de juliol, quan emetrà el capítol final de la temporada. A les 16.55h, tornarà un clàssic com és la sèrie italiana El paradís de les senyores, que estrenarà nous capítols. A les 17.45h, arrencarà el nou Tot es mou estiu i a les 20h, Llucià Ferrer ocuparà la franja de Toni Soler amb noves entregues del concurs Atrapa'm si pots.

Graella de TV3 a partir del 4 de juliol

  • 15.40 Cuines
  • 16.20 Com si fos ahir
  • 16.55 El Paradís de les senyores
  • 17.45 Tot es mou estiu
  • 19.50 Atrapa'm si pots

Nova presentadora

Melero marxarà de vacances abans del que és habitual, el divendres 1 de juliol, per poder preparar els nous migdies de TV3. I és que a partir del setembre, liderarà la franja d'11 a 14h amb un renovat Tot es mou. Qui substituirà doncs a la periodista a partir del dilluns 4? Doncs segons va poder confirmar elmondelatele.cat, la cadena apostarà per una periodista poc coneguda però que ja treballa al programa cada tarda, com és la redactora Sara Loscos.

A banda de periodista, Loscos també és actriu, i tot i que fa temps que no fa cap paper, va participar en sèries d'èxit com Temps de silenci, on va interpretar a la Núria.

La periodista de 40 anys, està casada amb una altra cara de TV3 com és el tertulià del Planta baixa, Jordi Graupera. Graupera i Loscos van marxar a viure a Nova York fins que al 2018, ell va decidir presentar-se com a candidat a l'alcaldia de Barcelona del 2019. No va sortir escollit, però la parella va decidir que es quedava a viure a la capital catalana. Ara ella fa el salt. Fitxarà al seu marit per a les tardes d'estiu de TV3?

ETIQUETES:

Deixa un comentari