FUTBOL CATALÀ El partit de Catalunya s'enfonsa a TV3

El partit descafeïnat de la selecció catalana punxa amb un 8,4% i la cadena cau al quart lloc de la franja

Aquest dimecres a les 18.45, la selecció de Catalunya de futbol es va enfrontar a Jamaica, a l'estadi de Montilivi (Girona). Un partit que es va poder veure en directe per TV3. El darrer partit va ser abans de la pandèmia, l'any 2019 contra Veneçuela, en el mateix escenari. Gerard López va fer una llista amb pocs jugadors del Barça, (només Riqui Puig i Óscar Mingueza). Busquets, Piqué i Jordi Alba eren a Austràlia on van jugar el mateix dia un amistós contra un combinat de la lliga local.

El duel no podia ser més descafeïnat i així es va notar a les grades amb la meitat del camp buit, però també a la televisió on l'audiència va sentenciar el duel que va enfonsar TV3 al quart lloc de la seva franja amb només 105.000 espectadors i un 8,4%. Enrere queden els anys daurats on el Camp Nou s'omplia a reventar amb més de 95.000 espectadors per jugar contra el Brasil.

Tant és així, que fins i tot Tele 5 i el seu Ya son las ocho van guanyar al futbol amb 51.000 espectadors més. Aquestes van ser les dades d'audiència de la franja:

Audiència en milers d'espectadors i quota

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Joan

    Normal, no s'ha vist anunciat enlloc i el jovent que no veiem TV en directe no ens hem assabentat que el feien.

Deixa un comentari