You are currently viewing <span>QUIN MAREIG</span> "Crims" explica per què va posar Barcelona cap per avall amb el segrest del Kevin
Captura del capítol "Kevin" de "Crims" (TV3)

QUIN MAREIG "Crims" explica per què va posar Barcelona cap per avall amb el segrest del Kevin

El programa de Carles Porta va estrenar temporada sense cap mort i amb molts comentaris a les xarxes pel que es va poder veure al primer episodi

La tercera temporada de "Crims" ja s'ha estrenat a TV3 i ho ha fet amb una audiència espectacular: 546.000 espectadors i un 23,0% de quota, el seu rècord històric. La nova entrega constarà d'un total de 14 capítols, vuit s'emetran abans de l'estiu; i sis més a la tardor. Per començar, una història sonada sense cap mort i amb final feliç: el cas del Kevin. Un nen d'onze anys que va ser segrestat l'any 2012 a Gavà.

Nova imatge de "Crims"

Barcelona del revés

El primer episodi va sorprendre amb un fet inèdit i és que no hi va aparèixer cap mort. Però el que més comentaris va generar a les xarxes va ser l'aposta visual que a alguns espectadors no els va acabar de convèncer. Durant tot l'episodi, el programa va utilitzar unes imatges de Barcelona girada cap per avall.

Captura del primer capítol de "Crims"

"Era necessari fer mig programa cap per avall? Quin mareig", va dir un seguidor de "Crims", mentre que altres s'ho van agafar amb ironia.

El motiu: "El patiment de la mare"

En una entrevista amb Jordi Basté, a RAC1, la periodista i directora de Continguts de True Crime Factory, Anna Punsí, va explicar perquè ho van fer: "La intenció era veure el patiment de la mare. Si a tu et segresten el fill, al final, se't gira el món, i buscàvem això".

Set casos, vuit capítols

Fins a l'estiu, els dilluns seran per a "Crims" amb set casos: Kevin, Isidre, Marina, Manoli, Sònia, la iaia Anita (amb doble capítol) i la noia de Portbou. Destaca el cas de Sonia Rescalvo, la noia trans que va morir en rebre una brutal pallissa al parc de la Ciutadella, a Barcelona. Era l'any 1991 i es va considerar el primer crim transfòbic, així com un punt d'inflexió en la història criminal d'aquest país.

1er capítol: El segrest del Kevin

Segon capítol: Isidre (9 de maig)

L'Isidre Matas és un veí molt conegut a Vilafant, un poble de l'Alt Empordà. Sembla que han entrat a robar a casa quan ell era a dins i l'han atacat a ganivetades.

Tercer capítol: Manoli (16 de maig)

Deixa un comentari