NOVA OPORTUNITAT Així serà la repesca d'"Eufòria" a la gala 7 d'aquest divendres

Pep, Looa i Chung-man a "Eufòria"

Els espectadors podran escollir quin dels 9 exconcursants volen que es reincorpori al programa

"Eufòria" arriba a la seva setena gala, que serà la de repesca. Els espectadors hauran de decidir quin dels 9 exconcursants mereix tornar al programa. Aquest divendres, els eliminats seran els protagonistes de la gala i faran de solistes, mentre que els concursants que encara segueixen dins del programa s'encarregaran de les segones veus.

La mecànica de la repesca

La mecànica d'aquesta gala especial tindrà novetats: per primera vegada el jurat i el VAR musical no enviaran ningú a la zona de perill. Podran comentar les actuacions, però les seves valoracions no tindran conseqüències directes per als concursants. Serà l'audiència qui decidirà, a través de l'app de TV3 o la pàgina web del programa, qui mereix tornar a entrar. Després de veure totes les actuacions, els espectadors podran votar per qualsevol dels 9 exconcursants. Els 6 exconcursants que obtinguin menys vots seran eliminats, i els 3 més votats passaran a una segona volta, en què els espectadors tornaran a votar per designar, ara sí, quin dels tres torna a ser concursant de ple dret.  

La llista de cançons

  • La Nerea sortirà a menjar-se l'escenari amb un tema que ja va brodar al càsting: "The best", de Tina Turner.
  • La Looa cantarà una cançó que li va valer el pas entre els 16 seleccionats: "Mafiosa", de Nathy Peluso.
  • La Llum tornarà a escena amb un tema molt especial que només ella pot portar a una nova dimensió: "La, la, la", de Joan Manuel Serrat.
  • El Pep buscarà encisar l'audiència amb una cançó que exhala amor i tendresa: "Tacones rojos", de Sebastián Yatra.
  • La Laura sortirà a l'escenari en mode diva del pop a interpretar un hit com "Baby one more time", de Britney Spears.
  • L'Alvert tornarà a mostrar la seva desimboltura sobre l'escenari amb "La festa infinita", de Siderland.
  • La Clàudia portarà de nou la seva tendresa vocal amb un gran himne LGTBIQ+ com "Beautiful", de Christina Aguilera.
  • El Chung-man cantarà un tema molt especial, creat per un dels membres del jurat amb qui ha establert una connexió artística molt especial: "La dels Manel", de Lildami.
  • L'Edu, el darrer expulsat del programa, intentarà passar ràpid aquest tràngol per reenganxar-se de seguida al concurs cantant "Everybody", dels Backstreet Boys.

ETIQUETES:

Deixa un comentari