EXCLUSIVA Vicent Sanchis s'acomiada de TV3 amb un gran especial de Sant Jordi

Tot i caure en dissabte, la cadena pública ha decidit farcir la graella de programes especials en directe

Aquest 23 d'abril, Diada de Sant Jordi serà especial, sempre que la pluja ho permeti. La normalitat serà pràcticament total, després de dos anys marcats per les restriccions de la pandèmia, l'ús de la mascareta ja no és obligatòria en interiors. TV3 ho viurà amb un desplegament poc usual en un dissabte.

Serà l'últim gran esdeveniment de Vicents Sanchis com a director de TV3 (el dia 27 serà cessat per la nova cúpula de la CCMA). Tot i que aquest any, Sant Jordi cau en festiu, Sanchis vol acomiadar-se per la porta gran i tancar l'abril amb un lideratge incontestable. La cadena segueix líder a l'abril a molta distància de la segona, Antena 3.

Per això, ha decidit no donar festa als seus presentadors estrella i fer un gran desplegament de mitjans. Així, a primera hora del matí, el 324, informarà de tot allò que vagi passant per les rambles i carrers de Catalunya, fins a les 12h, quan Ricard Ustrell arrencarà un especial de Planta baixa des de Plaça Catalunya, al costat de Xavi Canalias. A banda dels col·laboradors habituals i connexions pel territori, hi haurà alguna sorpresa que no es desvetllarà fins al mateix moment. També hi haurà actuacions musicals d'artistes com Blaumut, Suu, Pony Pisador i la Ludwig Band. El programa s'allargarà fins a les 14.30h del migdia, quan començarà un Telenotícies més llarg de l'habitual.

Melero a la Plaça de Catalunya

A les 15.55h, s'emetrà la comèdia francesa "La senyora de les roses"; i a partir de les 17.40h, serà el torn d'Helena Garcia Melero i Jordi Gil, que faran un especial del Tot es mou des de Plaça Catalunya. A banda d'escriptors i les actuacions de les Tanxuguerias, Andrea Motis i la presència de la membre del jurat d'Eufòria, Elena Gadel, es farà un pastís de més de 3 metres d'alçada.

A les 20h, arribarà Llucià Ferrer i el seu concurs Atrapa'm si pots. I a partir de les 22h, un nou programa del Preguntes freqüents amb Cristina Puig.

La programació de Sant Jordi a TV3

  • 12h: Especial Planta baixa amb Ricard Ustrell des de Plaça Catalunya
  • 14.30h: TN Migdia, des de Plaça de Catalunya
  • 15.55h: Pel·lícula "La senyora de les roses", una comèdia francesa sobre una florista en crisi.
  • 17.40h: Especial Tot es mou amb Helena Garcia Melero des de Plaça Catalunya
  • 20h: Especial Atrapa'm si pots amb Llucià Ferrer.
  • 21: TN Vespre, des de Plaça de Catalunya
  • 22h: FAQS

ETIQUETES:

Deixa un comentari