Raquel Sánchez Silva entra en brot a Antena 3: "Estàs de conya?"

Raquel Sánchez Silva a 'El desafío'

La presentadora i concursant de 'El desafío' va esclatar contra Santiago Segura per un comentari que va fer durant una prova

Moment de tensió màxima el que es va viure aquest divendres a el programa d'Antena 3, 'El desafío'. La protagonista: la presentadora Raquel Sánchez Silva, que hi participa com a concursant. Cal recordar que Silva, viu en el focus permanent des de l'any 2013, quan el seu exmarit, l'italià Mario Biondo, excàmera de 'Masterchef' i 'Supervivientes', va aparèixer sense vida al domicili que compartien a Madrid. La família de Biondo i les xarxes sempre han posat en qüestió el relat de la noia.

Sigui com sigui, Silva, va deixar a tothom estupefacte aquest divendres pel que va fer davant de les càmeres. Va ser durant la seva prova en què havia de reproduir algunes de les millors escenes de la història del cinema. Mentre feia la més icònica de "Allò que el vent s'endugué" i deia la frase d'Escarlata O'Hara (Vivien Leigh) "a Déu poso per testimoni que mai tornaré a passar gana", un comentari de Santiago Segura ho va encendre tot.

Sánchez Silva mirava d'estar el més concentrada possible i Segura no va poder evitar dir en veu alta: "M'està fent coseta" i "M'està pujant el vergonyòmetre". La presentadora va seguir amb el seu monòleg, però quan va acabar, es va dirigir molt molesta a Segura, li va llançar la pastanaga que portava a la mà i va esclatar amb una ràbia desfermada, donant un cop a la taula: "Vergonya aliena? Vergonya aliena quan m'estic preparant? Estàs de conya?", va dir Silva fora de lloc.

"Quan tenies la pastanaga aquí dalt pensava que me l'anaves a clavar. Això és 'Psicosi'?", va respondre en to de broma Santiago Segura. "Això no es fa! Això no es fa!", va insistir la presentadora, mentre Roberto Leal intentava calmar-la.

Sánchez Silva i Santiago Segura en plena disputa

Però ella va seguir: "Tu saps el que és estar aquí intentant plorar, estàs concentrada i sentir 'la vergonya està pujant'? De cor, Santiago, ara sí que tinc ganes de plorar per haver sentit això". Santiago Segura, incrèdul amb la situació que estava vivint li va etzibar un: "Doncs plora!".

Sánchez Silva va intentar fer veure que tot havia estat una broma i després de posar-se a riure, va acabar plorant: "Ho he passat fatal i el que no volia era fer el ridícul i fer vergonya". Tot i que la gala va continuar amb normalitat, el tema va sortir al moment de les valoracions del jurat i Santiago Segura va definir a Raquel així: "Al principi pensava que era broma, però després he vist que tens aquesta por psicòtica". Tot i això, Segura li va acabar demanant disculpes i la va puntuar amb un 7. Aquest va ser el moment esperpèntic:

ETIQUETES:

Deixa un comentari