Per Toni de la Torre

David Simon torna a Baltimore amb la minisèrie We Own This City, Elisabeth Moss estrena nova sèrie i Ozark arriba el seu final. No us perdeu les estrenes més destacades previstes per aquesta setmana:

El bebé

De què va? A una dona que mi s'havia plantejat ser mare li canvia la vida quan, de sobte, un nadó cau del cel, literalment, fins als seus braços.
Gènere: Comèdia
On? HBO Max
Quan? Dilluns, 25 d'abril

Barry

De què va? S'estrena la tercera temporada d'aquesta sèrie sobre un assassí a sou que descobreix que la seva veritable passió és la interpretació i intenta fer un gir a la seva carrera.
Gènere: 
Dramèdia
On? HBO Max
Quan? Dilluns, 25 d'abril

La ciudad es nuestra

De què va? David Simon torna a Baltimore en companyia de George Pelecanos amb aquesta minisèrie que explica la història real d'una unitat de la policia corrupta.
Gènere: Drama
On? HBO Max
Quan? Dimarts, 26 d'abril

Las luminosas

De què va? Una noia que ha sobreviscut a l'agressió d'un desconegut intenta superar el que li va passar quan un cas similar li crida l'atenció i pensa que podria ser l'oportunitat per descobrir qui la va atacar.
Gènere: Drama
On? Apple TV+
Quan? Divendres, 29 d'abril

Undone

De què va? Segona temporada. Després d'un accident de cotxe, una noia comença a experimentar deformacions de la realitat, fent salts en el temps.
Gènere: Animació
On? Amazon Prime Video
Quan? Divendres, 29 d'abril

Ozark

De què va? S'estrena la segona part de l'última temporada d'Ozark: set episodis que conduiran la sèrie cap al seu final.
Gènere: Drama
On? Netflix
Quan? Divendres, 29 d'abril

ETIQUETES:

Deixa un comentari