La carpa de TV3 per Sant Jordi s'enfonsa en directe durant un aiguat a Barcelona

Xavi Canalias remullat pels efectes de la tempesta a TV3

Ha estat durant l'emissió del programa de Ricard Ustrell: "Serà un moment recordat"

Moments inquietants els que va viure aquest dissabte TV3 durant la seva programació especial des de la Plaça de Catalunya per celebrar el Sant Jordi. La cadena havia preparat una gran carpa per fer els seus programes especials però la previsió del temps anunciava tempestes. Tot i això, l'audiència va respondre i la cadena va aconseguir un bon 14% de quota diària.

Audiència Sant Jordi a TV3

Planta baixa (de 12 a 14.30h: 99.000 espectadors (13,2%)

TN Migdia: 443.000 (25,4%)

Tot es mou (de 17.45 a 20h): 158.000 (11,1%)

TN Vespre: 470.000 (22,6%)

FAQS: 158.000 (9,9%)

Cristina Riba al "TN Migdia"

En una jornada meteorològica força inèdita on les calamarsades i els vents huracanats han sovintejat la ciutat de Barcelona, la carpa de TV3 instal·lada a la Plaça de Catalunya, va resistir amb alguna dificultat. Durant l'emissió del "TN Migdia", la presentadora Cristina Riba, va haver de refugiar-se en el que semblava una parada d'autobús, amb un fons igual de net que molts carrers de Barcelona. Eren excrements de coloms? No ho sabem, però TV3 ràpidament va canviar de pla.

L'aiguada també havia fet de les seves durant l'especial de Ricard Ustrell. Tot i que el presentador va començar el programa amb un sol espatarrant i va llançar un dard als homes del temps de TV3: "Han fallat, fa sol", el cert és que el cel es va anar tapant i a mig programa va caure una pluja torrencial. "No pot ser", va cridar Xavi Canalias després de veure que li havia caigut una bossa d'aigua al damunt. "Serà un moment recordat", va afegir Ustrell.

Però els problemes van continuar al cap de pocs minuts, quan un altre col·laborador, Eloi Vila, va patir un atac de tos que li va provocar un ofegament en directe. "Estan passant moltes coses", va dir el de TV3. "Podem fer un programa que no surti constantment a l'APM?", va bromejar Àngel Llàcer, que també estava a la carpa.

Àngel Llàcer desfermat

Precisament Llàcer, va ser un altre dels protagonistes de l'especial "Planta baixa", quan va fer un petó als llavis a Xavi Canalias al damunt de la cadira: "No m'ho puc creure!". Aquests van ser els millors moments:

Ustrell també es llença

A pocs segons d'acomiadar el programa, Ustrell també va voler repartir el seu amor amb un altre petó a la boca al seu col·laborador més estimat, en Canalias.

ETIQUETES:

Deixa un comentari