VACANCES La 5a gala d'"Eufòria" no s'emetrà fins al 22 d'abril i a partir del 29, ja s'emetrà en directe

"Eufòria" (TV3)

Al seu lloc, TV3 emetrà un especial amb els millors moments i imatges inèdites del càsting

Aquest divendres, molts espectadors que s'asseguin al sofà per disfrutar de les actuacions d'"Eufòria", es poden dur un bon ensurt. Després de només quatre gales, el programa que s'ha convertit en tot un fenomen amb unes audiències excel·lents, sobretot entre el públic més jove, on ha arribat a quotes per sobre del 40%, no s'emetrà com sempre. Les vacances de Setmana Santa en són el motiu.

Els seguidors d'"Eufòria", hauran d'esperar una setmana més, després que TV3 hagi decidit preservar l'espai i fer una aturada fins al divendres 22 d'abril.

Per no deixar orfes als seus seguidors, aquest divendres 15 d'abril, la cadena ha preparat un especial d'una hora de durada, amb alguns dels millors moments d'aquestes primeres setmanes i, a més, es podran veure imatges inèdites i exclusives dels càstings dels concursants. L'especial s'acabarà també abans, al voltant de les 23h, quan s'emetrà la pel·lícula "El club dels joves multimilionaris".

A partir del 29 d'abril, gales en directe

El programa entrarà en una nova fase a partir de la 6a gala. A partir del divendres 29 d'abril, les gales passaran a ser en directe i s'obrirà el vot a tots els espectadors per decidir qui és l'expulsat i no només als presents al plató com fins ara. Però no serà l'únic canvi, arribaran les batalles, on els concursants hauran de cantar en grups de dos i els espectadors hauran de decidir qui dels dos ho ha fet millor.

Recupera els millors moments de la gala 4

ETIQUETES:

Deixa un comentari