VÍDEO "El Circ" de Frank Blanco acaba amb un entrevistat ensenyant el seu penis: "És enorme!"

Frank Blanco a "El Circ" (8tv)

El programa de 8tv va celebrar el Dia Internacional del Penis amb un reporter preguntant pels carrers de Barcelona: "Com la tens?"

Surrealista moment el que es va viure aquest dimarts a la nit "El Circ" de Frank Blanco a 8tv. L'espai de la cadena privada va ser el més vist de la cadena amb 37.000 espectadors (1,7%). L'entrevistat del dia va ser Tinet Rubira, director de Gestmusic Endemol, encarregat de formats com "Operación triunfo" o "Tu cara me suena".

El productor català també va deixar anar algun titular i va assegurar que tot i la negativa de Televisió Espanyola a fer una nova temporada d'"OT", l'espai "està més viu que mai" i algunes cadenes "s'estan pensant si es queden amb el format".

Però el moment de la nit va arribar durant una connexió amb el reporter de capçalera del programa Walter Capdevila. Va ser durant un directe en que el noi preguntava pel penis a la gent que es trobava al costat del Teatre Apolo de Barcelona. L'excusa era el Dia Internacional del Penis i les càmeres de 8tv van captar un moment al més pur estil de l'antiga City TV i del "Vitamina N" de Jordi González.

"Estàs content amb el teu penis? Com és?", va preguntar el reporter. "És enrome" va respondre el noi, entre la incredulitat dels tertulians. "Podem veure el paquet?", va insistir Capdevila, fins que ho va aconseguir. Els 37.000 espectadors que miraven "El Circ" van veure com l'entrevistat es va treure el seu membre del pantaló. Els col·laboradors de Frank Blanco no es podien creure el que estaven veient i van esclatar a crits en veure aquell penis a tota pantalla. "Però què vol dir això?", es va poder sentir.

El jove reporter lluny d'acabar amb la situació va seguir com si res: "La tens circumcidada? Te la depiles?". "Un cop al mes", va respondre el noi. Aquest va ser el moment que ha recollit el periodista Rocco Steinhäusser:

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Franka Black

    Bravo Franky(to) con tu circo , ahora solo nos falta una vagina, una figa, una chona o como querais llamarla, por cierto tu como vas de pene?

Deixa un comentari