INESPERAT Antonio David apareix per sorpresa a la Junta d'Accionistes de Mediaset i esclata contra "Sálvame"

Antonio David Flores

L'excol·laborador de Tele 5 ha exigit explicacions per l'emissió de la docusèrie de Rocío Carrasco i ha criticat la caiguda de l'audiència del canal

Antonio David Flores ha tornat a protagonitzar un moment que portarà cua. Ha estat aquest dimecres durant la Junta General d'Accionistes que ha celebrat Mediaset per fer balanç del 2021. Entre els assistents, hi ha aparegut l'ex de Rocío Carrasco, que va ser acomiadat del grup el 22 de març del 2021, un dia abans de l'estrena de la docusèrie "Rocío, contar la verdad para seguir viva", en que la seva exdona el va acusar de maltractaments.

Aquella sortida fulminant de la cadena privada, va fer que l'ex Guàrdia Civil anés als tribunals per acomiadament improcedent i de moment, ja ha aconseguit que s'hagi declarat nul. Per poder fer ús de la paraula, Flores ha de ser propietari d'alguna de les accions del grup i avisar de la seva assistència amb cinc dies d'antelació, un fet que es desconeixia i que ha generat una sorpresa monumental.

"Se m'ha acusat de maltractador"

Flores ha pres la paraula davant de tota la cúpula del canal, amb el conseller delegat Paolo Vasile al capdavant. Tot i que només tenia 5 minuts per parlar, s'ha excedit el temps i ha estat 20 minuts criticant al grup i especialment al programa "Sálvame".

"Demano que als canals d'aquesta cadena s'evitin els comportaments masclistes i sectaris", ha començat dient l'excol·laborador de Tele 5. "En contra del que va dictaminar la justícia, se m'ha acusat de maltractador. Fins i tot van posar amb un rètol el dia del meu acomiadament amb el número 016", ha afegit.

Critica la crisi d'audiència

L'estupefacció de la sala no s'ha trencat fins que un dels responsables l'ha intentat aturar: "Senyor Flores, ja porta 20 minuts d'intervenció. Li prego que, si us plau, deixi que transcorri el curs natural d'aquesta Junta General. Hem pres nota de totes les seves peticions, que seran oportunament contestades". Un gest que no ha tingut gaire èxit.

Antonio David ha continuat com si res i s'ha dirigit al Consell d'Administració: "fins quan es continuarà fent costat a la "Fàbrica de la Tele" amb el documental després del seu fracàs en audiències?", fent referència a la baixa dada d'aquest dimarts, tot i que sense especificar que es tracta d'una reemissió. També ha comparat les dades que "Sálvame" aconseguia fa un any i les que obté ara, molt per sota. Aquestes han estat algunes de les seves intervencions:

ETIQUETES:

Deixa un comentari