MOLT AVIAT Andreu Buenafuente i Albert Om tornen a TV3 amb "Quanta guerra!"

Andreu Buenafuente i Eloi Vila

La cadena anuncia un nou programa que s'emetrà al juny i que descobrirà com van viure la guerra cinc avis de personatges famosos

Nou programa en marxa a TV3 a partir d'aquest mes de juny. Es tracta de Quanta guerra i estarà presentat per Eloi Vila (Al cotxe!). Serà un espai entre el documental i l'entreteniment sobre la Guerra Civil produït per TV3. Seran cinc programes en que cada episodi tindrà a un personatge famós com a protagonista. El nom més destacat és el d'Andreu Buenafuente, que des de la seva sortida de Movistar+ s'havia quedat sense cap espai a la televisió.

Tot i que el català està a punt de tancar un altre programa en català a RTVE Catalunya, el cert és que al juny, el podrem tornar a veure allà on més ha triomfat, a TV3. Ho farà només una nit, els altres quatre seran Albert Om, Beth Rodergas, en Peyu i Natza Farré. Tot i això, els veritables protagonistes reals seran els seus avis, amb qui descobriran la seva història personal durant la guerra. Aquest estiu farà 86 anys de l'inici de la Guerra Civil i, malgrat el pas del temps, a moltes famílies encara hi ha preguntes sense resposta i silencis que no s'han trencat.

La cantant Beth Rodergas a "Quanta guerra!"

Després de la guerra, la majoria d'homes i dones que van viure el conflicte van decidir no parlar-ne mai. Van callar per por, per prudència o per oblidar. I durant la dictadura, els seus fills van aprendre a no preguntar.

Ara, però, la generació dels nets vol saber què va passar. Què van viure els seus avis entre el 1936 i el 1939, quan encara eren joves i tenien tota la vida al davant. Quanta guerra! mirarà de conèixer la peripècia vital dels avantpassats dels cinc famosos. La voluntat del programa serà acompanyar-los mentre fan el viatge cap al seu passat, resseguint sobre el terreny i descobrint en temps real el que va suposar la guerra per als seus àvis o àvies.

Albert Om a "Quanta guerra!"

ETIQUETES:

Deixa un comentari