Paz Padilla, acomiadada de Mediaset després del seu enfrontament amb Belén Esteban a 'Sálvame'

Paz Padilla a 'Sálvame' (Tele 5)

La cadena ha decidit rescindir el seu contracte de llarga durada amb la còmica per haver abandonat el plató en directe

Paz Padilla (52) no tornarà a aparèixer en cap programa de Tele 5 ni Cuatro. Mediaset l'ha acomiadat. El grup de comunicació ha anunciat aquest dimecres que ha acomiadat a la còmica per "incomplir la seva obligació com a presentadora". La presentadora va abandonar el plató de 'Sálvame' el passat 20 de gener per una disputa sobre les vacunes amb Belén Esteban.

Aquest va ser el moment:

Es dona el cas que fa només uns mesos (al juliol del 2021), Padilla havia renovat el seu contracte de llarga durada amb Mediaset, després de 13 anys a copresentant 'Sálvame', entre d'altres programes.

La còmica feia temps que no passava pel seu millor moment professional ni personal, després de la mort del seu marit, víctima d'un càncer. Enrere queda la seva època daurada a la cadena com a membre del jurat de 'Got Talent', presentadora dels especials de Nadal i de Cap d'Any; i fins i tot fent el concurs de Cuatro, A simple vista', tot i que va ser cancel·lat als 15 dies, a causa de les baixes dades d'audiència.

La informació avançada per la revista 'Lecturas', especifica que "Mediaset España va decidir resoldre el contracte vigent amb Paz Padilla després de l'incompliment de la seva obligació com a presentadora, en haver abandonat el programa 'Sálvame' una hora i mitja abans de la seva finalització el passat 20 de gener".

Portada de la revista 'Lecturas'

ETIQUETES:

Deixa un comentari