You are currently viewing <span>ENTREVISTA</span> Lildami: "'Eufòria' canviarà l'escena de la música catalana"
Lildami

ENTREVISTA Lildami: "'Eufòria' canviarà l'escena de la música catalana"

Entrevistem al cantant i membre del jurat del nou talent musical de TV3 que s'estrena aquest divendres 18 de març

Per Sergio López

Lildami (Terrassa, 1994) en realitat es diu Damià Rodríguez i és un dels cantants catalans amb més projecció. El seu primer tema en català va arribar l'any 2014 i més endavant va crear el seu canal de YouTube, per publicar les seves cançons. Ràpidament va començar a guanyar seguidors i actualment ja compta amb prop de 30.000 subscriptors i milions de visites a la plataforma.

Ara, a banda d'estrenar nous temes i preparar la seva nova gira 'Cal Damià', fa al salt a la televisó. L'any 2019, TV3 ja es va fixar amb l'egarenc per interpretar la cançó de l'estiu, que es va dir 'Anorac'. A partir d'aquest divendres 18 de març, Lildami serà un dels tres membres del jurat del nou talent musical 'Eufòria', al costat de la cantant Elena Gadel i l'actor Marc Clotet.

Abans de l'estrena de la primera gala del nou programa, hem volgut parlar amb el cantant que reconeix que està "una mica nerviós", però "molt motivat" pel repte que suposa.

TITULARS DE L'ENTREVISTA AMB LILDAMI

 • "Estic nerviós perquè fer 'Eufòria' és un repte molt gran per a mi"
 • "Les coses em van millor que abans, però mai és suficient"

"El nivell d"Eufòria' és bèstia. Són 16 concursants joves amb un talent increïble. Tenen una actitud molt de superació i això és primordial"

 • "Trobava a faltar entreteniment a TV3. Però som un país petit i poc a poc es van fent coses. Crec que el concepte del programa està genial"
 • "Al Marc Clotet i a l'Elena Gadel no els coneixia i han sigut un descobriment. Amb l'Elena Gadel tenim els nostres 'piques' perquè venim de branques musicals molt diferents. Els dos són molt guapos, em sembla insultant"

"Hi ha perfils que no s'han vist mai a la televisió. Veurem cançons de rap, trap i això a mi em mola molt. És molt fresc"

 • "El concursant perfecte ha de ser autèntic, original, actitud, que es mengi l'escenari, presència i diferenciació"
 • "La Marta Torné i el Miki Núñez són guapíssims. El Miki tindrà moltes coses a dir i a explicar; i pot empatitzar amb es concursants"

"Eufòria canviarà l'escena de la música catalana. Descobrirem algun nom que ens donarà molt a parlar"

VÍDEO ENTREVISTA

Comentaris ( 2 )

 1. Josep Pujadas

  Sort que tenim gent com en Lildami fent català a les xarxes pels joves, si no el nostre idioma faria tems que seria mort entre els menors de 20 anys.

 2. Xavi

  Per gent com ell intento evitar dir que soc català i si ho dic, ho dic el més fluix possible, ja que quan vaig a Bèlgica o als Països Baixos en fa vergonya dir que soc català fa un any això no passava sinó tot el contrari no sé quan Catalunya va perdre el nord, però ja fa temps que l'ha perdut.

Deixa un comentari