Ricard Ustrell: "He rebut amaneces de mort i cartes a casa"

Ricard Ustrell a TV3

El presentador de TV3 denuncia l'assetjament de les xarxes socials i es pregunta: "Quina vida tenen aquesta gent?"

Sonada confessió de Ricard Ustrell aquest matí a TV3. Ha estat durant la secció de successos al seu programa 'Planta baixa' i arran d'analitzar el cas d'assetjament que havia denunciat l'actriu catalana Candela Peña. Peña i el seu fill de 10 anys portaven mesos rebent milers d'amenaces de mort a Instagram.

Imatge pixelada de Candela amb el seu fill amb un text amenaçant a Instagram (TV3)

L'actriu va enviar diverses captures d'imatges a la Policia per demostrar tots els missatges que havia rebut. I segons va explicar la policia, al darrere hi havia una noia de 22 anys, de Barcelona, ara en llibertat sota fiança. La jove que estava obsesionada amb l'actriu i sabia que feia en cada moment, havia arribat a falsificar fins a 20 comptes d'Instagram.

Ustrell esclata: "És brutal!"

Ustrell visiblement molest no se'n sabia avenir amb el la notícia: "La gent amenaça de mort a les xarxes amb una lleugeresa que jo al·lucino. És brutal! El que jo em pregunto sempre amb tot això és: Tota aquesta gent que odia tant i que perd temps a la seva vida fent tots aquests missatges. Quina vida que tenen! Perquè la vida s'acaba eh? Morireu i morirem tots, per tant aprofitem-la!", ha afegit.

Imatge de les amaneces cap al fill de Candela Peña (TV3)

Però el de TV3 ha anat més enllà hi ha volgut explicar el seu propi cas: "Jo també he rebut algunes amenaces de mort i cartes a casa que per sort no han acabat en res i aquí estic. Ho vaig posar en mans dels Mossos d'esquadra". "Quin tipus de vida tenen aquestes persones? Si una cosa no m'agrada no la miro", s'ha preguntat.

Ustrell també ha criticat la lentitud de la policia a l'hora de prendre mesures: "Ja que avui em confesso, en alguna amenaça de mort que he rebut, els Mossos em van dir: Home, però no ha passat res! Doncs res, ja esperarem a que em matin, perquè pugueu actuar, vaig dir-los". "Haver de viure així és terrible", ha acabat dient, en referència a Candela Peña.

ETIQUETES:

Deixa un comentari