REI A EUROVISIÓ L"Ay, papá' de Rigoberto Borboni i el comiat d'una actriu mítica triomfen al 'Polònia'

Els reis d'Espanya interpreten 'Ay papá' al 'Polònia' (TV3)

L'espai de sàtira política de TV3 va parodiar el Benidorm Fest amb l'actuació del rei Felip VI, amb uns testicles gegants i una versió dedicada a l'emèrit

Després de fa quinze anys que cada dijous a TV3, s'emet el 'Polònia' amb un èxit descomunal i sostingut en el temps. Res ni ningú ha estat capaç de fer trontollar l'espai de sàtira. Ni la marxa del seu presentador Toni Soler, o d'actors màgics com Bruno Oro (Artur Mas, Ángel Acebes) o Carlos Latre (Núñez). Aquest dijous ho va tornar a demostrar guanyant al partit de Copa entre l'Ath.Bilbao i el R.Madrid: 19,3% vs 16,2%.

El programa era l'últim per a una actriu que hi ha estat des dels seus inicis: Mireia Portas se'n va a Madrid, segons va explicar a RAC1, per encarar nous projectes professionals. Entre els papers destacats que ha fet l'actriu hi ha polítiques com Esperanza Aguirre, Cayetana Álvarez de Toledo o Carme Forcadell, o personatges com M. Pau Huguet, Teresa Forcades, Raquel Sans o la reina Sofia. Així fins a més de 45 personatges.

Una de les seves últimes actuacions va ser per fer de reina en un gag sobre el 'Benidorm Fest' on Judit Martín caracteritzada d'Alaska, va presentar l'actuació de forma magistral: "Benvinguts a un festival amb un sistema de votació tan dubtós que al seu costat la meva perruca sembla de veritat. Els següents participants porten representant a Espanya durant molts anys i els agradaria continuar fent-ho durant molts anys més. Un fort aplaudiment per a Rigoberto Borboni"

Un nou tema al Festival de Benidorm: 'Ay papá'

Queco Novell, en el paper de rei Felip VI, va aparèixer amb un vel amb la bandera d'Espanya per sobre del cos, cantant la seva versió de l''Ay mamá' de Rigoberta Bandini. Es tracta de l"Ay papá', dedicat al rei emèrit: "Tu que t'has anat fugint de la fiscalia, fes-me un favor, no em compliquis més la vida. Aquí estàs bé. A tu que sempre tens un AVE a la Meca i t'has emportat comissió per tantes guerres, escolta'm. Papà, papà, papà! No tornis per aquí".

ETIQUETES:

Deixa un comentari