Els actors d"El llop' es confessen: "Em posa molt el Toni"

Toni Aguilar i Alecs Guixà 'El llop'

Els protagonistes del programa defineixen sense embuts als seus companys d'escenari: "És una estrella el Marc"

El programa revelació de la temporada a TV3, 'El llop' d'Àngel Llàcer, continua amb endavant per interpretar l'obra de teatre 'Terra baixa'. En el darrer episodi, el programa va demanar l'opinió dels seus companys als 3 nois més guapos del programa: el Toni, l'Alecs i el Marc Andreu i no es van tallar un pel: "El Toni em posa molt catxondo", va reconèixer Marc Andreu Rosich, un dels perdigons. "És una estrella el Marc Andreu", va dir Guixà sobre el Rosich. "Jo sóc la mamarratxa i la 'mala hierba'", va acabar dient el propi Marc.

Un Manelic que triomfa a les xarxes

Alecs Guixà (28 anys, Esparreguera), és un administratiu de vins i serà un dels principals personatges de l'obra, en Manelic. Des del primer moment va captivar als membres del jurat amb la seva interpretació, pero no només. Ho té tot: jove, simpàtic, amb molt talent i amb un físic envejable, com demostra al seu Instagram:

"És un somni fet realitat"

A banda d'això, Guixà, amb qui vam poder parlar després de ser escollit, descriu el repte com "un somni fet realitat. La meva àvia ja sortia a La Passió del meu poble, i ara, amb 98 anys està molt orgullosa de mi". L'actor amateur també es mostra molt sorprès amb l'èxit del programa: "Estic una mica flipant, qui ens anava a dir que un programa de teatre podia tenir tant seguiment".

Àngel Llàcer, amb els actors que faran de Marta i Manelic (Instagram @alecsguixa)

ELS 11 ESCOLLITS

Al proper programa: El teatre des de dins (23 de febrer)

Continuen els assajos, les escenes van agafant caràcter i la companyia cada cop està més compactada. Però no tot és tan fàcil: encara s'escapa el text, el cos a vegades no està connectat amb la veu o les posicions a l'escenari trontollen. Mentre els actors assagen, es visitarà el taller on es construeix l'escenografia de l'obra i l'actriu Marta Marco, visitarà als actors, després d'interpretar fa uns anys el paper de Marta. Compte enrere per a l'estrena.

Tot a punt (3 de març)

Queden pocs dies per a l'estrena de 'Terra baixa' i la feina de la companyia avança a bon ritme. La posada en escena va prenent cos i per primera vegada els actors assajaran amb l'escenografia ja muntada. També s'emprovaran el vestuari i provaran el maquillatge. I l'equip de màrqueting organitzarà una sessió de fotos per al disseny del cartell.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Josep Pujadas

    No m'ho esperava, el programa és molt entretingut i de gran qualitat.
    Gràcies Llàcer!

Deixa un comentari