8tv prescindeix de Toni Albà per "profunds desacords" i fitxa a Maria de la Pau Janer

Toni Albà a 8tv

La cadena anuncia un nou canvi d'horari a partir de dilluns 7 i prepara nous programes a partir del 14 de febrer

Nou moviment estratègic a 8tv. Aquest dijous, la cadena privada en català ha anunciat que a partir de dilluns vinent, l'espai d'actualitat i connexions en directe pel territori amb Albert Brosa, 'Directe! Catalunya', tindrà un nou horari.

El programa que va començar amb Miquel Serra al capdavant, fins que va ser rellevat fa poques setmanes per Brosa, quan va ser fitxat com a Cap d'Informatius, mai ha acabat d'arrencar. Amb unes xifres entre el 0,1% i poc més d'un 1,0%, s'ha situat per sota de la mitjana de la cadena tot i els darrers canvis incorporats, com una taula de tertulians.

'Directe! Catalunya', que fins ara s'emetia de 16.30 a 18.30h, ocuparà la franja de 12 a 14.30h a partir de dilluns 7 de febrer.

Així quedarà la nova graella

  • 12 a 14.30 Directe! Catalunya
  • 14.30 a 15h Mundo Natural
  • 15 a 15.30h Robin Food
  • 15.30 a 18.30 Perry Mason
  • 18.30 a 20.45 Opina Cat

Toni Albà no tornarà

La decisió més dràstica serà per a Toni Albà i el seu '8 de notícies', que havia de començar una nova etapa al mes de gener, com un espai setmanal els dissabtes a la nit. Ha estat el propi Albà qui ho ha anunciat a Twitter: "He deixat 8tv per profunds desacords insalvables amb la direcció de la cadena".

Un nou programa de cites i Maria de la Pau Janer

Els canvis seguiran a partir de dilluns 14 de febrer, quan s'estrenarà un nou espai per a la franja nocturna. Es tracta d'un format semblant al 'First dates', que s'emet a Cuatro. En el cas de 8tv, serà un dating en català presentat per la model internacional Renata Zanchi. El programa es dirà 'TuSíTuNo' i tot i que en un primer moment s'havia pensat en el periodista Miquel Serra, (exreporter de Tele 5 i presentador de 'Directe! Catalunya' a 8tv), finalment la cadena ha decidit reservar-lo per a nous projectes, que veuran la llum en els propers mesos.

A banda de la incorporació de Renata Zanchi, elmondelatele.cat, també ha pogut confirmar que 8tv prepara nous programes amb dues cares molt conegudes: la periodista Bibiana Ballbè i l'escriptora mallorquina Maria de la Pau Janer, que farà un espai d'entrevistes.

A partir de dilluns 14, la franja de prime time quedarà així:

  • 20.40 'Rondenando' amb Albert Lesán
  • 21.50 'Tusítuno' amb Renata Zanchi
  • 22.30 'El Circ' amb Frank Blanco
La model Renata Zanchi

ETIQUETES:

Deixa un comentari